Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το πάρτι της ζωής του: Ο Γιάνναρος έκανε το Μιλγουόκι να παραληρεί!

Χαμός στην παρέλαση για τους πρωταθλητές Μπακς

22 Ιουλίου 2021 22:35
Το πάρτι της ζωής του: Ο Γιάνναρος έκανε το Μιλγουόκι να παραληρεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, μετά το θρίαμβο επί των Φοίνιξ Σανς, με την ομάδα του να κατακτά τον τίτλο ύστερα από 50 ολόκληρα χρόνια και την πόλη του Ουισκόνσιν να βρίσκεται σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Σήμερα (22/7) πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των πρωταθλητών, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα σούπερ σταρ. Ο «Greek Freak» γιορτάζει με την ψυχή του το μεγάλο κατόρθωμα των «ελαφιών». Άλλωστε εκείνος ήταν που πήρε τους συμπαίκτες του από το… χέρι και τους οδήγησε στο θρίαμβο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναδείχθηκε δικαιότατα MVP της σειράς των τελικών και με τους 50 πόντους που σημείωσε στον έκτο τελικό, υπέγραψε την κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρέλασης ο 26χρονος σούπερ σταρ υποστήριξε:

«Είναι απίστευτο, τους βλέπω όλους χαρούμενους. Αυτός ο κόσμος μας στήριξε από την πρώτη μέρα. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε για εκείνους. Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει και είμαι χαρούμενος που βλέπω χαρούμενους ανθρώπους. Οικογένειες να είναι εδώ και να βγάζουν φωτογραφίες. Από την άλλη αυτός ο κόσμος μας στήριξε από την πρώτη μέρα και ήταν υπέροχο που καταφέραμε να κάνουμε κάτι τόσο σπουδαίο γι’ αυτήν την πόλη. Και είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι είναι εδώ και γιορτάζουν μαζί μας».

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο οποίος βρίσκεται σε ένα τζιπ δίπλα στο λεωφορείο των Μπακς: «Είμαι χαρούμενος και για εκείνον, πρέπει να προσέχει και δεν είναι δίπλα μας δυστυχώς. Όμως, το αξίζει, όπως το αξίζουμε όλοι. Τα καταφέραμε».

Οι... βολές από το πούλμαν

Οι πανηγυρισμοί στο Μιλγουόκι συνεχίζονται για τους πρωταθλητές Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… εκτέλεσε βολές από το πούλμαν!

Ο «Greek Freak» έκανε δώρο μία μπάλα στους οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στο δρόμο πανηγυρίζοντας για την επιτυχία των «ελαφιών».

Μάλιστα πριν την χαρίσει στον κόσμο, έκανε την καθιερωμένη του ρουτίνα από τη γραμμή των βολών, καθυστερώντας επιδεικτικά.

Η... σαμπάνια του Θανάση

Το πρωτόκολλο υγείας του ΝΒΑ τον άφησε εκτός τελικών, εκτός της κύριας πλατφόρμας της παρέλασης, αλλά όχι και εκτός πανηγυρισμών. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε το τζιπ του και βγήκε κι αυτός κανονικά στο δρόμο να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου από τους Μιλγουόκι Μπακς. Όταν άκουσε το όνομά του δε, άνοιξε τη δική του σαμπάνια, βγαίνοντας ο… μισός έξω από το αυτοκίνητό του!

Η ανάρτηση της Μαράια

Με μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η αγαπημένη σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, θέλησε να του δώσει και δημόσια τα συγχαρητήριά της για τη μεγάλη επιτυχία του με την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι και περιμένει και το δεύτερο, ενώ οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

«Κανείς δεν ξέρει στα αλήθεια τη δουλειά που έχεις κάνει και τα εμπόδια που κλήθηκες να ξεπεράσεις. Αλλά το να δω ένα μέρος του ταξιδιού σου από τόσο κοντά, ήταν ευλογία!

Είμαι τόσο ευτυχισμένη για σένα μωρό μου. Είσαι πρωταθλητής του NBA και κανείς δεν μπορεί να στο πάρει. Αγαπώ όλα όσα είσαι. Τώρα πάμε να αποκτήσουμε αυτό το μωρό», έγραψε χαρακτηριστικά στην υπέροχη ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Mariah (@sincerelyymariah)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share