Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Άνετος και ωραίος με τις ρεζέρβες ο Ολυμπιακός

Νέα «τριάρα» επί του Παναιτωλικού

3 Φεβρουαρίου 2021 19:13
Κύπελλο Ελλάδος: Άνετος και ωραίος με τις ρεζέρβες ο Ολυμπιακός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία για εκταταμένο rotation, οι ρεζέρβες του απέδωσαν πολύ καλά και το 3-0 επί του Παναιτωλικού «σφράγισε» την παρουσία στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς

Μετά το 0-3 του Αγρινίου η ρεβάνς ήταν μια διαδικαστική υπόθεση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναιτωλικό. Παρότι όμως η πρόκριση είχε κριθεί ο Ολυμπιακός είχε διάθεση στον επαναληπτικό και επικράτησαν με σκορ Αγρινίου.

Οι Πειραιώτες μπήκαν ορεξάτοι και προηγήθηκαν στο 9' με τον Μασούρα ύστερα από σέντρα του Χασάν. Στο 17' ο Εμβιλά βρέθηκε κοντά στο 2-0 αλλά ο Μελίσσας είχε απάντηση, όχι όμως και στο 30' όταν ο Κάιπερς με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έπεσε σε ρυθμό και εξαιτίας των πολλών αλλαγών. Ο Ολυμπιακός πάντως κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ. Στο 81' ύστερα από σέντρα του Ρανετζέλοβιτς, ο Κάιπερς έκανε το γύρισμα και ο Ανδρούτσο σημείωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Εμβιλά (46' Ανδρούτσος), Τιάγκο Σίλβα, Χασάν (62' Βαλμπουενά), Μασούρας (83' Τσέλιος), Κάιπερς, Ντράγκερ, Μπα (62' Σεμέδο), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (72' Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μαλής (88' Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (77' Αριγίμπι), Ντάλσιο, Γιακόλιτς (77' Σκόνδρας), Ντουάρτε (64' Τσιγγάρας), Βέργος ( 64' Αζάντι)

Η ΦΑΣΗ: Το τελείωμα του Μασούρα στο 1-0.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Η διαιτησία του Γρατσάνη δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με μηδέν παθητικό και 6 γκολ στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας πολλά νέα παιδιά. Πλέον οι Πειραιώτες συγκεντρώνονται για το ματς με τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League.

Πηγή: Sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share