Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απάντησε για το νέο περιστατικό κακοποίησης η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία: «Να μιλήσουν τα θύματα…»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση;

20 Ιανουαρίου 2021 20:58
Απάντησε για το νέο περιστατικό κακοποίησης η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία: «Να μιλήσουν τα θύματα…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Βόμβα» έβαλε σήμερα (20/1) η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία ανέφερε πως υπάρχει κι άλλο περιστατικό κακοποίησης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, με την Ομοσπονδία να απαντά και να παροτρύνει τα θύματα να μιλήσουν.

Η ΕΙΟ δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, σε σύγκριση με την πρώτη καταγγελία για το βιασμό της Ολυμπιονίκη, τονίζοντας πως θα στηρίξει όλα τα θύματα.

Σοφία Μπεκατώρου: Η απάντηση της ΕΙΟ για το νέο περιστατικό κακοποίησης

«Η μεγάλη οικογένεια της ελληνικής ιστιοπλοΐας παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις μετά τη νέα καταγγελία που έγινε γνωστή σήμερα στα ΜΜΕ για σεξουαλική κακοποίηση αθλήτριας.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι είναι δίπλα στις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές τους και τα σωματεία της και τους καλεί να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν αν έχουν πέσει θύματα εγκληματικών αποτρόπαιων πράξεων.

Το κρίσιμο δεν είναι πού θα μιλήσουν, αλλά να μιλήσουν. Ο ιστιοπλοϊκός κόσμος θα τους στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις».

Σοφία Μπεκατώρου: Σοκάρει ο Νίκος Κακλαμανάκης - Η νέα καταγγελία αφορά ένα ανήλικο κορίτσι

Σοφία Μπεκατώρου: Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της αθλήτριας και Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου όπου και έγιναν κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κακλαμανάκης προχώρησε σε κάποιες αποκαλυπτικές και σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την άλλη αθλήτρια που ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεση της.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για την νέα καταγγελία.

Σοφία Μπεκατώρου: Οι δηλώσεις του Νίκου Κακλαμανάκη

Ειδικότερα η Σοφία Μπεκατώρου πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και προχώρησε μια νέα σοβαρή καταγγελία, για την οποία έδωσε επιπλέον πληροφορίες ο Νίκος Κακλαμανάκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η Χρυσή Ολυμπιονίκης κατήγγειλε μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης, με τον κ. Κακλαμανάκη να αναφέρει στο MEGA πως η συγκεκριμένη νέα καταγγελία αφορά ένα κορίτσι ηλικίας από 11 έως 14 ετών.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης σημείωσε πως θέλει να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο κορίτσι καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Mega, το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share