Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Τέλος εποχής για τον Καρέρα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

22 Δεκεμβρίου 2020 19:08
ΑΕΚ: Τέλος εποχής για τον Καρέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει ο Μάσιμο Καρέρα, με το κλίμα εδώ και καιρό να έχει «βαρύνει» για τον Ιταλό τεχνικό, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της ομάδας, μετά το τελευταίο κακό αποτέλεσμα με το Βόλο στη Ριζούπολη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Πηγή: Sportdog.gr

Super League: Δεν "Χ"αλάστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ (Video)

ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστική της Super League. Στη διάρκεια του α' ημιχρόνου η ΑΕΚ προσπάθησε να αιφνιδιάσει την άμυνα του Ολυμπιακού στο 34', οπότε ο Λιβάι Γκαρσία προσπάθησε να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ωστόσο ο Εμβιλά απομάκρυνε τον κίνδυνο προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ενώ, ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο επεισοδιακό ματς με τον ΠΑΟΚ, του οποίου επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι στο 40'

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές προσπάθησαν να διορθώσουν τις... ανορθογραφίες του α' ημιχρόνου κυρίως επιθετικά και δημιουργικά. Ο Καρέρα αντικατέστησε τον Ανσαριφάρντ με τον Ολιβέιρα και ο Μαρτίνς άλλαξε τους Μασούρα και Σίλβα με τους Καμαρά και Φορτούνη και το σύστημα σε 4-3-3. Κι εκείνος που δικαιώθηκε ήταν ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού καθώς στο 57' έπειτα από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας, ο Μπουχαλάκης έβγαλε ασίστ στον Βρουσάι, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Τσιντώτα γράφοντας το 0-1 (ο βοηθός ύψωσε σημαία για οφσάιντ αλλά διορθώθηκε από το VAR).

Η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Μάνταλου και κεφαλιά του Νεντελτσιάρου, ενώ ο Καρέρα θέλησε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας του αγώνα με τριπλή αλλαγή στο 71'. Τελικά το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης προήλθε από στατική φάση και μια επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία. Ο Σα εκτίμησε λανθασμένα την πορεία της μπάλας και ο Σιμόες που βρέθηκε στο πίσω δοκάρι με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Στο φινάλε του ματς η ΑΕΚ είχε τη στιγμή της με τον Τάνκοβιτς και ο Ολυμπιακός με τον Εμβιλά αλλά η μοίρα είχε αποφασίσει ήδη πως το παιχνίδι δεν θα είχε νικητή...

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (71' Παουλίνιο), Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (86' Ινσούα), Σιμόες, Μάνταλος, Κρίστιτσιτς (70' Σάκχοβ), Γκαρσία, Λιβάγια (71' Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46' Ολιβέιρα).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (46' Καμαρά), Τιάγκο Σίλβα (46' Φορτούνης), Βρουσάι (82' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share