Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Formula 1: Σοκ στην εκκίνηση - Μονοθέσιο κόπηκε στη μέση και πήρε φωτιά (Video)

Τρομακτικό ατύχημα

29 Νοεμβρίου 2020 17:24
Formula 1: Σοκ στην εκκίνηση - Μονοθέσιο κόπηκε στη μέση και πήρε φωτιά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1 και το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν Ο Ρομαίν Γκροζιάν είδε το μονοθέσιό του να παίρνει φωτιά, να χτυπά στις μπάρες και να κόβεται στα δύο λίγο μετά την εκκίνηση. Ευτυχώς ο Γαλλοελβετός οδηγός της Formula 1 βγήκε μόνος σώος και μόνος του από το όχημα την ώρα, που εκείνο πήρε φωτιά, με τις σκηνές να είναι σοκαριστικές.

Ο αγώνας έχει διακοπεί ενώ με βάση τις πρώτες εικόνες μοιάζει με θαύμα το γεγονός πως ο Γκροζιάν είναι ζωντανός! Όπως επιβεβαίωσε η Haas, η ομάδα του είναι καλά έχει μερικά εγκαύματα στα χέρια και τους αγκώνες καθώς έκανε αρκετή ώρα να βγει από τη φωτιά. Επίσης, ένα τρομακτικό ατύχημα είχε σημειωθεί στη Φόρμουλα 1 και στο Γκραν Πρι του Μουτζέλο!

Ο Γκροζιάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είδε ένα κενό και ήθελε να περάσει από δεξιά και η πίσω ρόδα χτύπησε σε ένα μονοθέσιο που ερχόταν και δεν τον είχε δει.

Αυτή την ώρα, οι διοργανωτές φτιάχνουν την μπαριέρα και μόλις την ετοιμάσουν θα αρχίσει ξανά ο αγώνας. Όλοι οι οδηγοί είναι σοκαρισμένοι από το σφοδρό ατύχημα, που αντίστοιχό του πολλά χρόνια είχε να γίνει στo πρωτάθλημα της Formula 1.

Δείτε το βίντεο:

Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3!: Απογειώθηκε μονοθέσιο! (Video)

Το μονοθέσιο απογειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της φόρμουλα 3 στην Μόντσα. Τραγωδία στη Φόρμουλα 2: Νεκρός 22χρονος οδηγός! (Video)

Πάγωσε το αίμα όλων όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα της Formula 3 στην Μόντσα όταν το μονοθέσιο της Campos Racing με οδηγό τον Άλεξ Περόνι απογειώθηκε στην ιστορική Παραμπόλικα.

Ο 19χρονος οδηγός πάτησε πάνω σε κερμπ με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του να… απογειωθεί και να καταλήξει πάνω στα προστατευτικά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλοι έτρεξαν προς το συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Άλεξ Περόνι βγήκε από το μονοθέσιο χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό με το Halo να παίζει καθοριστικό ρόλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share