Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1 (Video)

Εγκατέλειψαν επτά οδηγοί

13 Σεπτεμβρίου 2020 17:45
Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1 (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στη Φόρμουλα 1 και στο Γκραν Πρι του Μουτζέλο! Οι Γκασλί και Φερστάπεν τράκαραν μετά την εκκίνηση, με αποτέλεσμα να μπει στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας. Επίσης, ένα φρικιαστικό ατύχημα είχε γίνει και στο Moto GP της Αυστρίας.

Στην επανεκκίνηση του αγώνα, ο πρωτοπόρος Βάλτερι Μπότας δεν πάτησε γκάζι εγκαίρως, κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα οι 17 οδηγοί που ακολουθούσαν να στριμωχτούν πίσω του.

Ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση, με τους Κάρλος Σάινθ, Κέβιν Μάγκνουσεν, Αντόνιο Τζιοβινάτσι και Νικολάς Λατιφί να τίθενται εκτός αγώνα.

Δείτε τα βίντεο:

Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3!: Απογειώθηκε μονοθέσιο! (Video)

Το μονοθέσιο απογειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της φόρμουλα 3 στην Μόντσα. Τραγωδία στη Φόρμουλα 2: Νεκρός 22χρονος οδηγός! (Video)

Πάγωσε το αίμα όλων όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα της Formula 3 στην Μόντσα όταν το μονοθέσιο της Campos Racing με οδηγό τον Άλεξ Περόνι απογειώθηκε στην ιστορική Παραμπόλικα.

Ο 19χρονος οδηγός πάτησε πάνω σε κερμπ με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του να… απογειωθεί και να καταλήξει πάνω στα προστατευτικά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλοι έτρεξαν προς το συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Άλεξ Περόνι βγήκε από το μονοθέσιο χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό με το Halo να παίζει καθοριστικό ρόλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share