Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΝΒΑ: Στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Έτοιμος για MVP!

16 Σεπτεμβρίου 2020 23:53
ΝΒΑ: Στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμη σπουδαία στιγμή έρχεται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τοποθετήθηκε στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να αναμένει το βραβείο του MVP.

Σε αυτή την πεντάδα, μάλιστα, βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά, αν και πρόσφατα το φινάλε στα playoffs ήταν πικρό. Οι υπόλοιποι είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ και ο «King» έλαβαν τον απόλυτο αριθμό των πρώτων ψήφων!

Παράλληλα έγιναν γνωστές και οι άλλες δύο κορυφαίες πεντάδες της σεζόν μαζί με τις ψήφους που έλαβαν τα μέλη τους.

Πηγή: Basketa.gr

Κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε... το πρώτο του βραβείο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να αναδεικνύεται σε κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς στο ΝΒΑ, όντας έτοιμος για δεύτερη σερί χρονιά να γίνει και MVP.

Αυτό, μάλιστα, είναι κάτι που που μόλις δύο παίκτες έχουν πετύχει στο παρελθόν στο ΝΒΑ. Ο Μάικλ Τζόρνταν την περίοδο 1987-88 και ο Χακίμ Ολάζουον την σεζόν 1993-94.

Ο Γιάννης στις δηλώσεις του είπε: «Είναι ωραίο που παίρνω το βραβείο που είχε ο συμπαίκτης μου, Μπρουκ Λόπεζ. Χωρίς τον Θεό δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι κάνω στο παρκέ και στην προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αγάπη και την συμπαράσταση τους. Επίσης τον κόουτς Μπαντ (σ.σ. Μπουντενχόλζερ) και τους συνεργάτες του που μας δίνουν το αγωνιστικό πλάνο και κάνουν την δουλειά μας πιο εύκολη. Επίσης τους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι το όνομα μου είναι σε αυτό το τρόπαιο, αλλά το αξίζουν όλοι. Η άμυνα στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στο ότι πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και τον βοηθάμε. Κι γι' αυτό ήμαστε η καλύτερη αμυντική ομάδα στο ΝΒΑ. Ευχαριστώ και τον Μπρουκ Λόπεζ που με καλύπτει κάθε βράδυ. Επίσης τους Μπακς και τους φιλάθλους που μας στηρίζουν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share