Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ

Ματσάρα!

20 Ιουνίου 2020 23:35
Super League: Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΑΕΚ και ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν δύο φορές με πέναλτι του Γκάμα στο 55’ και γκολ του Μαρτίνες στο 75’, ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τους Αραούχο (62’) και Ολιβέιρα (86’ πέναλτι).

Έτσι, η Ένωση είναι πλέον ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ είχε διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες, ιδίως με τον Αραούχο, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα. Από μία εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια του Μάνταλου που πέταξε κάτω το Μπα μέσα στην περιοχή, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Γκάμα στο 55΄.

Η Ένωση ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα, στο 62΄, από ασίστ του Μάνταλου και εκτέλεση σε πρώτο χρόνο του Αραούχο, με τη μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Κουέστα που μέχρι εκείνο το σημείο έμοιαζε ανίκητος.

Στο 75΄ σε αντεπίθεση του Άρη και σέντρα του Τόνσο, ο Μαρτίνες πρόλαβε τον Λόπες και με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να στήσει τηγ μπάλα στην άσπρη βούλα, όταν ο Ολιβέιρα κέρδισε πέναλτι από τον Τόνσο. Εκτέλεσε ο ίδιος ο παθών και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 86΄, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά τις 19 Ιανουαρίου στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη, σε έναν πολύ πιο κρίσιμο αγώνα, τη ρεβάνς των ημιτελικών κυπέλλου. Εκεί όπου Άρης δεν πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σόουζα και τον Βέλεθ, τους οποίους έχασε λόγω τραυματισμού πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα.

ΑΕΚ – Άρης 2-2 (Novasports 2)

Γκολ: 55' πεν. Γκάμα (Άρης), 62' Αραούχο (ΑΕΚ), 75' Μαρτίνες (Άρης), 86' πεν. Ολιβέιρα (ΑΕΚ)

Κίτρινες κάρτες: Μάνταλος, Οικονόμου, Σιμάνσκι - Μπα, Μαντσίνι

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης (87' Παουλίνιο), Οικονόμου, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε (81' Αλμπάνης), Μάνταλος, Λιβάγια (59' Ολιβέιρα), Αραούχο.

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (60' Ντιγκινί), Σόουζα (30' Λάρσον), Βέλεθ (13' Μπα), Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (60' Μαρτίνες), Τόνσο, Γκάμα, Μαντσίνι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share