Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: «Τρένο» ο Ολυμπιακός - «Τριάρα» των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό (photo)

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την βαθμολογία

21 Ιουνίου 2020 23:37
Super League: «Τρένο» ο Ολυμπιακός - «Τριάρα» των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και συνέχισε απτόητος την πορεία προς την κατάκτηση του πρώτου αήττητου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Σε περίπτωση νίκης επί της ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα, θα πανηγυρίσει τον τίτλο και μαθηματικά. Ενώ, ένα τρομερό «θρίλερ», με χαμένα πέναλτι και ευκαιρίες εκτυλίχθηκε στην Ξάνθη.

Μόλις στο 5' όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ομάρ έκανε μια κακή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε αριστερά στον Λοβέρα, εκείνος έσπασε κεντρικά στον Γκιλιέρμε και ο Βραζιλιάνος ντριμπλάροντας τρεις παίκτες των φιλοξενουμένων τελείωσε ιδανικά τη φάση.

Με τους Πειραιώτες να προηγούνται από τόσο νωρίς, οι «πράσινοι» ήθελαν γρήγορη ισοφάριση. Αντ' αυτού ήρθε δεύτερο τέρμα από την ομάδα του Μαρτίνς στο 21'. Ο Ομάρ κάνει σέντρα για τον Ελ Αραμπί και εκείνος με ένα τρομερό γυριστό «πυροβολάει» τον Διούδη για το 2-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. παιχνίδι καθώς, παρότι προσπαθούσε, έπαιρνε λανθασμένες επιλογές συνεχώς. Ο Μαρτίνς έκανε γρήγορα αλλαγές μιας και έρχεται και η ρεβάνς για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η ομάδα του να χάσει σε ρυθμό.

Ο Δώνης από την άλλη ανακάτευε συνεχώς την τράπουλα, αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε ουσιαστικά τον Σα, ενώ οι παίκτες του, παρότι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δεν κατάφεραν να νικήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καφού που είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι, βρέθηκε έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού και δίχως να τον... πιέσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί (74' Γκασπάρ), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε (61' Καφού), Μπουχαλάκης, Καμαρά (85' Μπρούνο), Φορτούνης, Λοβέρα (74' Μασούρας), Ελ Αραμπί (61' Χασάν).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (80' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης, Χρ. Δώνης, Αγιούμπ (72' Μπουζούκης), Ζαχίντ (46' Κολοβός), Ανουάρ (86' Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Super League Πλέι οφ – 3η αγωνιστική

Σάββατο 20/6

  • ΠΑΟΚ–ΟΦΗ 3-1
  • ΑΕΚ–Άρης 2-2

Κυριακή 21/6

  • Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός 3-0

Βαθμολογία πλέι οφ

1. Ολυμπιακός 75
2. ΠΑΟΚ 56
3. ΑΕΚ 56
4. Παναθηναϊκός 46
5. Άρης 38
6. ΟΦΗ 34

* Ο ΠΑΟΚ έχει ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών

4η αγωνιστική

Σάββατο (27/6)

  • ΟΦΗ–Παναθηναϊκός 21:30

Κυριακή (28/6)

  • Άρης–ΠΑΟΚ (19:15)
  • AEK–Ολυμπιακός (21:30)
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share