Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος στο χώρο του αθλητισμού: Πέθανε θρυλικός ποδοσφαιριστής

Ανείπωτη θλίψη

8 Μαΐου 2020 20:53
Θρήνος στο χώρο του αθλητισμού: Πέθανε θρυλικός ποδοσφαιριστής

Θρήνος ξέσπασε στο χώρο του αθλητισμού μετά την τραγική είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή, Τόμας Κάρλοβιτς σε ηλικία 71 ετών. Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν θρηνούσε ο χώρος του μπάσκετ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Μάικ Στόρεν.

Συγκεκριμένα, ο "Trinche", όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε διακομισθεί από την Τετάρτη (6/5) σε νοσοκομείο στην Αργεντινή, έχοντας δεχτεί επίθεση από έναν νεαρό, ο οποίος αφού τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με το κεφάλι, εν συνεχεία του έκλεψε το ποδήλατο.

Ο άτυχος Καρλόβιτς πέρασε δύο ημέρες σε κώμα, με αναπνευστήρα σε εντατική θεραπεία, αλλά κατά τη διάρκειας της επέμβαση που υποβλήθηκε δεν άντεξε και εξέπνευσε.

Ο Τόμας «Τρίντσε» Κάρλοβιτς, παρότι δεν έκανε ποτέ μεγάλη καριέρα, μολονότι δεν κατέκτησε τίτλους, θεωρείται κάτι σαν ποδοσφαιρικός θεός στην Αργεντινή. Ο ίδιος ο Ντιέγκο Μαραντόνα μάλιστα τον έχει αποκαλέσει ως τον «κορυφαίο που έχει δει ποτέ», ενώ για τα επιτεύγματα και την ικανότητά του υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες, οι οποίες περνούν από στόμα σε στόμα, από γενιά σε γενιά.

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο Αλέξανδρος Μπαμπίλης

Στο πένθος βύθισε το ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο τζούντο ο αιφνίδιος θάνατος του νεαρού αθλητή Αλέξανδρου Μπαμπίλη, με τον Γ.Σ. Ηλιούπολης στον οποίο άνηκε με επίσημη ανακοίνωση να στέλνει τα συλλυπητήρια του. Ενώ, αδιανόητο είναι αυτό που συμβαίνει με ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος θεωρείτο νεκρός από το 2016, αλλά φαίνεται πως…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους του Προεδρείου, του ΔΣ, των προπονητών/-τριών, των αθλητών/-τριών και ολόκληρης της αθλητικής οικογένειας του Συλλόγου μας, εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του αθλητή μας του τζούντο Αλέξανδρου Μπαμπίλη, για την απροσδόκητη απώλεια του.

Καλό Παράδεισο, Άλεξ. Ως χαιρετισμό και τιμή στον Αλέξανδρο αφήνουμε τα λόγια της προπονήτριας του, κας Κάκιας Λυμπέρη. ”Δεν θέλω να το πιστέψω? Χτες χάσαμε από την οικογένεια του τζούντο του ΓΣΗ, ένα αγόρι, μια ψυχούλα όμορφη, ευαίσθητη.

Έναν αθλητή με διακρίσεις ,έναν αθλητή που με το δικό του μοναδικό τρόπο, με λαχταρούσε, με τρέλαινε και με έκανε συγχρόνως να γελάω και να χαίρομαι! Δεν θα λείψεις ποτέ από τις σκέψεις μας και από τις καρδιές μας. Άλεξ μου, αγόρι μου καλό ταξίδι».

Εκ μέρους του Προεδρείου, του ΔΣ, των προπονητών/-τριών, των αθλητών/-τριών και ολόκληρης της αθλητικής οικογένειας του...

Posted by Γ.Σ. Ηλιούπολης on Wednesday, May 6, 2020
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share