Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στο χώρο του αθλητισμού: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό διάσημος αθλητής

Ανείπωτη θλίψη

25 Απριλίου 2020 19:48
Θρήνος στο χώρο του αθλητισμού: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό διάσημος αθλητής

Θρήνος ξέσπασε στο χώρο του αθλητισμού μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του διάσημου αθλητή του μπέιζμπολ Στιβ Νταλκόφσκι ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών νικημένος από τον κορωνοϊο. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν στο πένθος είχε βυθιστεί ξανά ο αθλητισμός, δείτε εδώ ποιος κορυφαίος αθλητής της Βρετανίας έφυγε από τη ζωή.

Ο Νταλκόφσκι ενέπνευσε τον χαρακτήρα του «Nuke Laloosh» που έπαιξε ο Τιμ Ρόμπινς στην ταινία «Duo à trois», που κυκλοφόρησε το 1988 και στην οποία παίζουν επίσης η Σουζαν Σάραντον και ο Κέβιν Κόστνερ. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν ως θέμα το μπέιζμπολ.

Πέθανε η Κατίνα Μπονάτσου

H εκπαιδευτικός φιλόλογος Κατίνα Μπονάτσου το γένος Κατσαντά, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων. Σοκ επικρατεί και στο χώρο του κινηματογράφου μετά τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού.

Η εκλιπούσα υπήρξε μια αξιολάτρευτη εκπαιδευτικός και έχασε τη μάχη μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας. βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγό της γεωπόνο Δαμιανό Μπονάτσο τα δύο τους παιδιά, την Νεκταρία – Μαρία Μπονάτσου (δικηγόρο Αθηνών) και τον Νικόλαο Μπονάτσο (χημικό μηχανικό που επίσης εργάζεται στην Αθήνα), τα αδέλφια της, συγγενείς, φίλους.

Ο αδελφός της, Στάθης Κατσαντάς, διευθυντής της εφημερίδας «ΓΝΩΜΝΗ» την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό τρόπο. «Λατρεμένη μου αδελφή. Βιάστηκες να φύγεις πριν δεις τα όνειρα σου να ολοκληρωνονται. Βύθισες,με το φευγιό σου, σε θλίψη όσους σε αγάπησαν κ αγάπησες. Υπήρξες χρήσιμη στην κοινωνία και ότι υπηρέτησες.Για μένα η απουσία σου δημιουργεί τεράστιο πληγμα. Διάλεξα να συνοδεύω τα λίγα λόγια με μια φωτογραφία που απεικονίζει την γλυκά της ψυχής σου και την αγάπη σου για μένα. Είμαι σίγουρος ότι όπως καταξιωθηκες στην κοινωνία έτσι θα πάρεις την θέση που σου αξίζει δίπλα στους αγγέλους. Η καλή παρέα που θα έχεις με τους αγαπημένους μας γονείς θα με παρηγορεί μέχρι να συναντηθούμε πάλι. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ».

Θρήνος: Πέθανε η ηθοποιός Έλλη Βοζικιάδου

Θρήνος ξέσπασε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού σήμερα (24/4) το πρωί έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλλη Βοζικιάδου.

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, στα 60 χρόνια επαγγελματικής πορείας πρόσφερε πολλά στο ελληνικό θέατρο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη της Λόρνα Κούτση, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Χθες (243/4), μάλιστα, μια πασίγνωστη ηθοποιός απεβίωσε και βύθισε στο πένθος τον παγκόσμιο κινηματογράφο, έχοντας φύγει στα 83 της χρόνια κι έχοντας αποτελέσει ερμηνεύτρια που κέρδισε δύο Όσκαρ.

«Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή μια μεγάλη Κυρία του θεάτρου, η Ελλη Βοζικιάδου. Ένας υπέροχος Άνθρωπος, γλυκός, ηθικός και έντιμος που υπηρέτησε από παιδί το Θέατρο μα αγάπη και αφοσίωση…. με αυταπάρνηση, με αγώνα… 20 χρόνια πρωταγωνίστρια στο Εθνικό Θέατρο κι άλλα 40 χρόνια στο δικό της θεατρικό σπίτι, το θέατρο “ΘΥΜΕΛΗ - ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ” που από το 1980 προσφέρει στο φιλοθεάμων κοινό όλων των ηλικιών παραστάσεις με ψυχή και με ποιότητα… Ένας αθόρυβος και γλυκός άνθρωπος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, συγγραφέας και ενδυματολόγος που ακούραστα υπηρέτησε την Τέχνη σεμνά και με αγάπη… Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος είχα την τύχη να είναι η δική μου Μάνα, μια μάνα που η αφοσίωσή της στο θέατρο δεν μου στέρησε ποτέ τη στοργή και το ενδιαφέρον της, τη λαχτάρα της.

Με τον αείμνηστο πατέρα μου αρχιμουσικό Διονύση Κούτση μαζί χέρι – χέρι πορεύθηκαν στη Ζωή και την Τέχνη σαν ένα υποδειγματικό ζευγάρι… Με αβάσταχτο πόνο ψυχής θα την αποχαιρετίσω τη Δευτέρα 27 Απριλίου ώρα 12 μμ στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, σε απόσταση αναπνοής από τον λατρεμένο της, τον αξέχαστο πατέρα μου που ήδη την έχει πάρει από το χέρι για να την οδηγήσει στο πιο γαλήνιο ουράνιο πέπλo...» έγραψε μεταξύ άλλων η κ. Κούτση στην ανάρτηση της.

Η κηδεία της Ελλης Βοζικιάδου θα τελεστεί τη Δευτέρα στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών στις 12:30.

Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή μια μεγάλη Κυρία του θεάτρου, η Έλλη Βοζικιάδου. Ένας υπέροχος Άνθρωπος,...

Posted by Lorna Koutsi on Friday, April 24, 2020

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share