Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στον κινηματογραφικό κόσμο: Πέθανε οσκαρική πασίγνωστη ηθοποιός (photo)

Σοκ!

23 Απριλίου 2020 14:27
Θρήνος στον κινηματογραφικό κόσμο: Πέθανε οσκαρική πασίγνωστη ηθοποιός (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου, καθώς η οσκαρική ηθοποιός Σίρλεϊ Νάιτ πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Επίσης, θλίψη επικρατεί και στον χώρο του θεάτρου μετά τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού.

Η ηθοποιός, η οποία είχε κερδίσει το Όσκαρ δυο φορές στην τεράστια καριέρα της, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της κόρης της, στο San Marcos στο Τέξας.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η κόρη της μέσα από το Facebook, με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Στις 22 Απριλίου έφυγες από κοντά μας και η γλυκιά ψυχή σου είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Ήμουν στο πλευρό σου και έφυγε γαλήνια. Για μένα ήσουν απλά η μαμά, για κάποιος η κυρία Knight, η κυρία Σιρλεϊ, για κάποιους απλά η Σίρλεϊ Νάιτ».

Η σπουδαία ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει με την απίστευτη ερμηνεία της δυο Όσκαρ, το πρώτο το 1960 στην ταινία «The Dark at the Top» και το δεύτερο το 1962 στο «Sweet Bird of Youth».

Είχε αποκτήσει δυο κόρες και είχε υιοθετήσει μια ακόμα. Το 2021 θα γίνει ειδική τελετή για την μνήμη της καθώς λόγω του κορωνοϊού δεν μπορεί να γίνει τώρα.

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Σοκ και θρήνος επικρατεί στον κινηματογραφικό κόσμο καθώς την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών άφησε ο ηθοποιός Ραντζίτ Τσάουντρι. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο με τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία.

Ο αγαπητός στο κοινό ηθοποιός έγινε γνωστός στην Αμερική από τον ρόλο του ως Vikram στην τηλεοπτική σειρά «The Office» και σύμφωνα με το TMZ πέθανε στην Ινδία. Ο σταρ του Bollywood ζούσε στην Νέα Υόρκη αλλά όπως έγινε γνωστό είχε ταξιδέψει στην γενέτειρά του πριν από μερικές εβδομάδες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ λόγω του lockdown.

Θρήνος στον κόσμο του κινηματογράφου - Πέθανε από κορωνοϊό ο Άλεν Ντάβιο

Την τελευταία του πνοή από τον κορωνοϊό σε ηλικία 77 ετών άφησε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του διάσημου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο με τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία.

Ο λόγος για τον κινηματογραφιστή Άλεν Ντέιβιο, που είχε συνδέσει το όνομά μια με δεκάδες κινηματογραφικές επιτυχίες, μεταξύ αυτών και του μλποκ μπάστερ "E.T. ο Εξωγήινος".

Ο θάνατός του αποδόθηκε σε επιπλοκές που προκλήθηκαν από τον φονικό ιό. Ο Αμερικάνος κινηματογραφιστής γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα στις 14 Ιουνίου του 1942, αλλά μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, όπου στα τέλη των 60s γνωρίστηκε με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share