Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός;

Ραγδαίες εξελίξεις

6 Απριλίου 2020 11:50
Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την επιστροφή στην Ευρώπη και θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να το πετύχει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” θα έχουν νέες επαφές το επόμενο διάστημα με τους ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, προκειμένου να αρθεί η τιμωρία που τους έχει επιβληθεί. Πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση της σχετικής άδειας από την ΕΠΟ και στη συνέχεια θα γίνουν οι επαφές με την UEFA.

Ευρώπη Παναθηναϊκός

Η όλη διαδικασία έχει πάει αρκετά πίσω, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όμως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θεωρούν πως δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, καθώς ο φάκελος που θα καταθέσουν θα είναι πλήρης.

Παράλληλα, το “τριφύλλι” ελπίζει πως οι επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού θα αναγκάσουν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να είναι πιο ελαστική στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ στα ατού των “πράσινων” είναι και η μείωση των χρεών, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ποδοσφαιριστής

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο ποδοσφαιριστής Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό δύο φορές, και το ίδιο και η σύντροφός του.

Ο Αργεντίνος στράικερ είχε ανακοινώσει την αρχική θετική διάγνωση στις 14 Μαρτίου και τέθηκε σε καραντίνα με την σύντροφο του, Οριάνα Σαμπατίνι, που επίσης είχε προσβληθεί.

Μετά από δύο εβδομάδες, όσο είναι και το υποχρεωτικό διάστημα απομόνωσης για τον Covid-19, οι δυο τους έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για την εμπειρία τους που είχε λάβει τέλος, ωστόσο, πλέον η 24χρονη τραγουδίστρια γνωστοποίησε ότι αμφότεροι και πάλι διαγνώσθηκαν θετικοί.

«Στις 21 Μαρτίου κάναμε την εξέταση και έδειξε θετικό. Τρεις μέρες αργότερα την επαναλάβαμε αλλά ήταν αρνητική. Και τώρα το κάναμε ξανά για να είμαστε σίγουροι και έδειξε ξανά θετικό. Δεν ξέρω αλήθεια πώς δουλεύει αυτό το πράγμα», δήλωσε με απορία η κοπέλα του σταρ της Γιουβέντους.

Πάουλο Ντιμπάλα

Δεν είναι ο μόνος σκόρερ που έχει προσβληθεί από τον ιό, και πολλοί από αυτούς έχουν ξεσπάσει, όπως θα δείτε εδώ, λόγω της κατάστασης που βιώνουν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share