Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πουτ@@@ς γιοι…» - Απίθανο «ξέσπασμα» κορυφαίων ποδοσφαιριστών για τον κορωνοϊό

Ποιος ο λόγος;

3 Απριλίου 2020 15:24
«Πουτ@@@ς γιοι…» - Απίθανο «ξέσπασμα» κορυφαίων ποδοσφαιριστών για τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε απίθανο «ξέσπασμα» προχώρησαν τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές για τον κορωνοϊό, με τους Ντιντιέ Ντρογκμπά, Σαμουέλ Ετό και Ντεμπά Μπα να τοποθετούνται απέναντι σε ιατρικές απόψεις, που σχετίζονται με τον φονικό ιό.

Οι τρεις τους πήραν θέση για τις δηλώσεις δύο Γάλλων γιατρών, που πρότειναν να γίνουν ιατρικές δοκιμές στην Αφρική, για την παρασκευή θεραπείας και εμβολίου για τον ιό. Δείτε, παράλληλα, ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής δίνει τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε στα social media, χαρακτήρισαν ρατσιστικές και επικίνδυνες τις δηλώσεις, με τον Ετό να γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του «Πουτ@@@ς γιοι, οι Αφρικανοί δεν πειραματόζωα».

Ο Ντρογκμπά από την πλευρά του είπε αναφορικά με την πρόταση των γιατρών: «Είναι εντελώς αδιανόητο ότι πρέπει να προειδοποιήσουμε γι ‘αυτό. Η Αφρική δεν είναι εργαστήριο. Αυτές οι δηλώσεις είναι υποβαθμιστικές και πολύ ρατσιστικές. Βοηθήστε να σώσετε την Αφρική από τον κορωνοϊό. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους Αφρικανούς ως ινδικά χοιρίδια. Είναι αηδιαστικό. Οι ηγέτες της Αφρικής έχουν την ευθύνη να προστατεύσουν τον λαό τους από τέτοιες φοβερές συνωμοσίες όπως αυτή».

Αδιανόητος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Έσπασε» την καραντίνα και πήγε να βρει… τη συνοδό του!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μοιάζει… ανεπίδεκτος να συμμορφωθεί ακόμη και με το καθεστώς του κορωνοϊού, με τον Αργεντίνο «μύθο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να δίνει ξανά λαβή για αρνητικά σχόλια εναντίον του, «σπάζοντας» την καραντίνα και πηγαίνοντας να βρει... τη συνοδό του.

Συγκεκριμένα, ο «Ντιεγκίτο» κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα πριν από δυο εβδομάδες για να κάνει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του. Τουλάχιστον αυτό δημοσιεύτηκα στην αρχή, καθώς σκανδαλοθηρικά Μέσα Ενημέρωσης του χρεώνουν ότι φλέρταρε και με μία από τις καλεσμένες. Θα έλεγε κανείς, ότι στην άγνοια απέναντι στον ιό δε διαφέρει πολύ από την κυρία στην Πάτρα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Μαραντόνα να χορεύει σε μπαλκόνι συνοδευόμενος από διάφορες κυρίες. Μάλιστα, με μία εξ αυτών φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share