Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Super League: Νίκη-χρυσάφι για τον Παναιτωλικό κόντρα στον Πανιώνιο! (Video)

Απολαύστε τα γκολ!

23 Φεβρουαρίου 2020 18:15
Super League: Νίκη-χρυσάφι για τον Παναιτωλικό κόντρα στον Πανιώνιο! (Video)

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι των ουραγών της Super League, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 σκορ του Πανιωνίου στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το γκολ που χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στους Αγρινιώτες το πέτυχε ο Ρόσα στο 53ο λεπτό με έναν σουτ-«κεραυνό». Χθες η Λαμία με τον Χρήστο Αραβίδη πήγε να κάνει την έκπληξη, αλλά ο Αρης με δύο γκολ σε τρία λεπτά πήρε στην ισοπαλία (2-2).

Mε αυτή τη νίκη η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασε τους 17 βαθμούς, ξέφυγε στο +7 από τους «κυανέρυθρους» και πήρε ισχυρό προβάδισμα για την κατάληψη της προτελευταίας θέσης, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, μετά την ολοκλήρωση και των πλέι-άουτ.

Ο Πανιώνιος, αντίθετα, έμεινε στους 10 βαθμούς και «βυθίστηκε» ακόμη περισσότερο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Μαρσιάλ, Μάλης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Μουνιέ (90'+6' Μπαϊροβιτς), Αλβάρες (82' Ταχάρες), Ρόσα (89' Ντουάρτε), Ντάουντα, Λιάβας, Ντίας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (63' Οικονομίδης), Κόρμπος, Τσιλούλης (83' Ρέτσος), Ρέντζας, Γρίβας (56' Καμαρά), Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι

Super League, Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1: Έχασαν έδαφος στην είσοδο στα playoff

Όλα παίχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Τρίπολη για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε για την 25η αγωνιστική της Super League 1 τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με στόχο την έκτη θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι πράσινοι έχουν καπαρώσει την 4η θέση και αυτό δεν αλλάζει, αλλά οι γηπεδούχοι με το 1-1 έχασαν έδαφος για την είσοδο στα πλέι οφ. Ο ΟΦΗ όπως θα δείτε εδώ είχε άλλη τύχη.

Το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και αξιοσημείωτο ήταν πως έπειτα από 25 λεπτά αγώνα δεν υπήρχε ούτε μια τελική προσπάθεια μπροστά από τις δυο εστίες.

Ο Χατζηγιοβάνης έπιασε ένα σουτ στο 36΄, αλλά δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο και δύο λεπτά αργότερα ο Μαρκ Φερνάντεθ ανάγκασε τον Σωκράτη Διούδη να πέσει και να μαζέψει τη μπάλα στη γωνία του. Οι Αρκάδες και οι πράσινοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τελείως διαφορετικά, αφού πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην αναμέτρηση ο Νατζ βρήκε τον Ζαχίντ, αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Ο διαιτητής με χρήση του VAR πήγε και είδε την αρχή της φάσης, όπου υπήρχε αντικανονικό μαρκάρισμα του Τασουλή πάνω στον Νατζ και έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση και νικήθηκε, αρχικά, από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο ρέφερι διέταξε επανάληψη επειδή σωστά ο Παπαδόπουλος είχε βγει από την εστία του. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν αστόχησε τη δεύτερη φορά και στο 51' έγραψε το Αστέρας - Παναθηναϊκός 0-1.

Με 10 ο Παναθηναϊκός, ισοφάρισε ο Αστέρας

Από εκεί και μετά το ματς είχε πολλά νεύρα με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση στο 59', αλλά το σουτ του Κότσιρα εξουδετέρωσε ο Διούδης. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ζαχίντ διαμαρτυρήθηκε για ένα οφσάιντ και αντίκρισε την δεύτερη κίτρνη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τους πράσινους με δέκα παίκτες.

Οι Αρκάδες στο 69' έκαναν τελική προς την εστία με μια κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Διούδη.

Στο 85΄, ο Αστέρας κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα με τον Χαουρέγκι να βρίσκεται μόνος του στο δευτερο και έστειλε τη μπάλα μέσα στην πράσινη εστία για το 1-1.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Περέα έφυγε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. 'Ενα λεπτό μετά, ο Χαουρέγκι σούταρε πάνω από την εστία.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (78' Σίτο), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας (18' Βαλιέντε), Μουνάφο, Φερνάντεζ, Κρέσπι (61' Λουίς Φερνάντεθ), Χαουρέγκι, Ντέλετιτς

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης (60΄ Αλεξανδρόπουλος), Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (63΄ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Νατζ, Ανουάρ, Μακέντα (76' Περέα)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share