Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μάχη πρόκρισης στο Φάληρο!

Κρίνονται 2 εισιτήρια για το προημιτελικά!

12 Φεβρουαρίου 2020 11:24
Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μάχη πρόκρισης στο Φάληρο!

Έπειτα από ένα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου το τελευταίο 10ήμερο, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συναντώνται για τρίτη φορά και θα είναι η ... πιο φαρμακερή αφού θα κρίνει ποιος από τους δύο θα περάσει στα ημιτελικά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία μετά το 0-0 στη Φθιώτιδα.

Το ΟΑΚΑ θα γεμίσει από κόσμο γι' ακόμα μια φορά, ο Παναθηναϊκός έχει την πολύ δύσκολη αποστολή της ανατροπής του εις βάρος του 2-0 από το πρώτο ματς της Τούμπας και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να υπερασπιστεί το αβαντάζ και να σιγουρέψει όσο πιο εύκολα μπορεί την παρουσία του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, φτάνοντας μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό.

Οι «πράσινοι» έκαναν διαχείριση την περασμένη Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ, ξεκούρασαν παίκτες ενόψει και της ρεβάνς με τον «δικέφαλο του βορρά» δίνοντας προτεραιότητα στον επαναληπτικό με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, δεν θα έχουν τον Εμάνουελ Ινσούα στη διάθεσή τους, όμως θα έχουν τους οπαδούς τους και το παράδειγμα του αγώνα πρωταθλήματος όπου είχαν επικρατήσει εκείνοι με σκορ 2-0.

Στην αντίπερα όχθη οι Θεσσαλονικείς έχουν το πάνω χέρι με τα δυο γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ματς – όπου ο Παναθηναϊκός «φώναξε» πολύ για το VAR και το πέναλτι – και κατέβηκαν στην Αθήνα με τους Γιαννούλη και Πέλκα να βοηθούν στην προσπάθεια εξασφάλισης του «εισιτηρίου» για τα ημιτελικά.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Ολυμπιακός θα παίξει το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, με σκοπό να τελειώσει ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι στη Φθιώτιδα όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν αγχωτικά από το Περιστέρι την Κυριακή με το γκολ του Χασάν στο φινάλε και θέλουν να ξεμπερδέψουν όσο γίνεται πιο γρήγορα απόψε, απέναντι σε μια ομάδα που του είχε κάνει ζημιά την περασμένη σεζόν στον ίδιο γύρο του Κυπέλλου με νίκη στο «Γ.Καραϊσκάκης»!

Το πρόγραμμα:

Ολυμπιακός – Λαμία (18:00, CosmoteSport2 HD)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00, CosmoteSport1 HD)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share