Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Super League: Ισοπέδωσε τον Άρη ο Παναιτωλικός! (video)

Νέα ήττα για τον Άρη που μπλέκει!

26 Ιανουαρίου 2020 20:28
Super League: Ισοπέδωσε τον Άρη ο Παναιτωλικός! (video)

Με δύο γκολ του Ρόσα στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Άρη στο Αγρίνιο και πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντό του στη φετινή Super League!

Με ηγετική εμφάνιση από τον Ρόσα, ο Παναιτωλικός «πάτησε» τον Άρη (2-0 εντός έδρας) και ανάσανε βαθιά.

Ο Βραζιλιάνος χαφ έκανε την ειδοποιό διαφορά πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης (58’, 73’) και χάρισε στην ομάδα του τη δεύτερη φετινή νίκη.

Αποκαρδιωτική εικόνα από τους Θεσσαλονικείς, που παρέμειναν δίχως διπλό για 8ο συνεχόμενη εξόρμηση.

Το ματς
Ο Παναιτωλικός ήταν πιο… ζωηρός στα πρώτα λεπτά και ήταν πιο απειλητικός στην εκκίνηση. Στο 16’, ο Τζανακάκης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Ντάλσιο σούταρε στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να πέφτει στη γωνία του και να μπλοκάρει.

Μετά το 20λεπτο, ο Άρης ανέβασε στροφές και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές σε ένα δίλεπτο, με τον Σάσα να σουτάρει πάνω από το δοκάρι στο 24’ και τον Ντουρμισάι να επιχειρεί σουτ μέσα από την περιοχή στο 26’, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Κάπου εκεί ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές. Οι δύο τελευταίες ευκαιρίες του πρώτου μέρους ανήκαν στους φιλοξενούμενους, με τον Λάρσον να απειλεί στο 39’ και στο 40’. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 0-0 να έρχεται ως φυσική συνέπεια.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν πιο… ζωηρές και με διάθεση να φτιάξουν περισσότερες φάσεις. Στο 51’, ο Φετφατζίδης έκανε την ατομική προσπάθεια, σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως ο Κνετ μπλόκαρε.

Επτά λεπτά αργότερα (58’) ο Παναιτωλικός προηγήθηκε σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ, με τον Μπα να διώχνει λανθασμένα και να «στρώνει» στον Ρόσα, ο οποίος εκτέλεσε με το αριστερό τον Κουέστα για το 1-0.

Από ‘κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά δεν είχαν τον τρόπο να γίνουν απειλητικοί. Βέλεθ (61’) και Ντιγκινί (66’) είχαν δύο καλές στιγμές, με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα.

Στο 73’, οι παίκτες του Χάβου βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, με τον Ντάουντα να κάνει την κούρσα από τα δεξιά και να γυρίζει στην περιοχή, όπου βρήκε τον Ρόσα, ο οποίος πλάσαρε με εξαιρετική λόμπα τον Κουέστα για το 2-0.

Στο εναπομείναν διάστημα, ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που σφράγισε τη νίκη του Παναιτωλικού (2-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ – Λιάβας (88’ Μαρσιάλ), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν - Ντάλσιο, Ταχάρ – Τζανακάκης (62’ Μουνιέ), Άλβαρες (81’ Μάλης), Ρόσα – Ντάουντα

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα – Σόουζα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ (83’ Μαρτίνες) – Σάσα, Μπα (64’ Τόνσο) – Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα (42’ Ντιγκινί) - Ντουρμισάι

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share