Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-0: Μεγάλη νίκη για το τριφύλλι!

Κατατρόπωσε τον Ατρόμητο!

22 Ιανουαρίου 2020 21:50
Super League: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-0: Μεγάλη νίκη για το τριφύλλι!

Κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολη τη ζωή του και να συνέχισε την ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα, για την 20η αγωνιστική της Super League 1!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση σε επίθεση και άμυνα ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου, εδραιώθηκε στην 4η θέση, αύξησε τη διαφορά του από τους διώκτες του και πλέον με την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα επιστρέφουν δυναμικά, ενώ και ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΟΦΗ με 1-0!

Οι πράσινοι έκαναν το καλύτερο επιθετικό τους παιχνίδι με τρία γκολ, σωρεία χαμένων ευκαιριών κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε όμως με παίκτη λιγότερο από το 31' και την λανθασμένη αποβολή του Κιβρακίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Βέβαια λίγη ώρα νωρίτερα κακώς είχε ακυρωθεί ένα πανέμορφο γκολ του Μακέντα με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 27' και θα έκανε ακόμα πιο εύκολο το παιχνίδι και το τρίποντο.

Λήξη του παιχνιδιού

88' Δυνατό σουτ του Μακέντα, από το σημείο του πέναλτι, απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Μέγερι

80' Τεράστια ευκαιρία από τον Κολοβό που σουτάρει ψηλά από πολύ καλή θέση

76' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναικό: Ο Μακέντα με τρομερή ντρίπλα πέρασε τον Γούτα, μπήκε από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα και ο Περέα από κοντά έκανε το 3-0.

67' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναικό: Εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ στο δεύτερο δοκάρι με τον Σένκεφελντ με ωραία κεφαλιά να νικάει τον Μέγιερι.

60' Ο Νάγκι επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά αλλά ο Μέγιερι μπλόκαρε τη μπάλα.

45' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Λήξη πρώτου ημιχρόνου

40' Καλή ανάπτυξη από τον Παναθηναϊκό, σέντρα του Γιόχανσον στο δεύτερο δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει την κεφαλιά ψαράκι και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω.

30' Μετά τη χρήση του VAR ο Κουμπαράκης αλλάζει την απόφαση του και δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κιβρακίδη και ο Ατρόμητος θα συνεχίσει με δέκα παίκτες το ματς.

27' Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ με τον Μακέντα, μετά από υπέροχο τακουνάκι, μετά από πάσα από τα αριστερά. Ο διαιτητής όμως ζήτησε τη συμβουλή του VAR και ακύρωσε το γκολ για φάουλ στην αρχή της φάσης του Ινσούα στον Χαρίση.

8' Κι άλλη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Μακέντα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά τον Μέγερι να σώζει τον Ατρόμητο!

3' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναικό: Ο αρχηγός των πράσινων επιχείρησε το σουτ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Καχίλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στο γάμα της εστίας του Μέγιερι.

1'Έναρξη παιχνιδιού

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσα απο το www.gazzetta.gr.ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Μακέντα
Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Καχίλα, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Μανούσος, Ενσικουλού, Βέλλιος

protothema.gr

Τελείωσε η συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου! Αυτές τις αποφάσεις πήραν!

Η μεγάλη συνάντηση των ιδιοκτητών των 4 μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, για την οποία υπήρξαν και ειδικά στοιχήματα, ολοκληρώθηκε, με το συντονισμό από Λευτέρη Αυγενάκη, UEFA και FIFA, με μερικές σημαντικές αποφάσεις να λαμβάνονται.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκτιμά, ότι απλώς έγινε ένα θετικό βήμα και, φυσικά, δε λύθηκαν όλα τα προβλήματα σε μία μέρα. Μπήκαν, όμως, όπως τόνισε, σε μια σειρά.

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των UEFA και FIFA, μίλησε για όσα συμφωνήθηκαν. Μεταξύ αυτών, ανέφερε ότι θα υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ και ξένος αρχιδιαιτητής, ενώ πρόσθεσε πως θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ.

Οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων ομάδων αποχώρησαν από τη «Μεγάλη Βρετανία», δίχως να πραγματοποιήσουν δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης. Από αυτούς, οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης φάνηκαν ικανοποιημένοι από την έκβαση της συνάντησης, ενώ το αντίθετο ίσχυε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε λίγο αργότερα, σε μια συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, αφορώντας το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει έρθει σε αδιέξοδο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε κατά την έξοδο του από την αίθουσα της συνάντησης: «Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για ένα διάλογο των παραγόντων των κορυφαίων ομάδων. Αυτή έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Τους ευχαριστώ γι' αυτό γιατί οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, έβαλε όμως μια σειρά. Είμαι βέβαιος ότι αύριο θα επικυρωθούν όσα ειπώθηκαν σήμερα και θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά και σήμερα έγινε μια καλή αρχή».

Στις δηλώσεις του ο Χούμπελ ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Αθλητισμού που έφερε και τους τέσσερις παράγοντες μαζί για συνάντηση στην Αθήνα. Η σημερινή συνάντηση πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περιμέναμε. Η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα γιατί μίλησαν οι παράγοντες μεταξύ τους. Ουσιαστικά από τη σημερινή συνάντηση Αποφασίστηκε οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο του 2020. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ. Επίσης θα συνεχιστούν οι συνομιλίες και ο διάλογος. Θα υπάρξει νέα συνάντηση με τη συνδρομή της FIFA, της UEFA και του Υφυπουργού».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share