Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικός τραυματισμός για διαιτητή: Του έσπασαν το σαγόνι! (Video)

Σοκ!

18 Νοεμβρίου 2019 11:04
Φρικιαστικός τραυματισμός για διαιτητή: Του έσπασαν το σαγόνι! (Video)

Ένας φρικιαστικός τραυματισμός συνέβη σε αγώνα πάλης, με έναν αθλητή να σπάει κατά λάθος το σαγόνι του διαιτητή!

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή! (photos-video)

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα αθλητών των ομάδων Tijarafe Guanche και Tenerife Shipyards Ravelo.

Ο Μέλιαν οποίος διαιτήτευε τον επίμαχο αγώνα κάποια στιγμή επιχείρησε να πλησιάσει τους δύο παλαιστές προκειμένου να δει τις λαβές του.

Τότε ο ένας από τους δύο παλαιστές βρέθηκε να κάνει μια εναέρια «φιγούρα» λόγω λαβής του αντιπάλου του με αποτέλεσμα το πόδι του να βρεθεί στον αέρα και να καταλήξει στο σαγόνι του διαιτητή.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο αγώνας διεκόπη και ο τραυματισμένος διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα έκανε λόγο για μια κακιά στιγμή και ένα «τρομακτικό ατύχημα».

Ανατριχιαστικός τραυματισμός τερματοφύλακα! Του έδωσαν οξυγόνο! (Video)

Από τον σοκαριστικό τραυματισμό του τερματοφύλακα της Τότεναμ Ούγκο Γιορίς σημαδεύτηκε ο αγώνας κόντρα στην Μπράιτον. Τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! (Video)

Ο πόνος του Γάλλου αρχηγού της Τότεναμ ήταν τόσο μεγάλος ώστε χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο για να μην χάσει τις αισθήσεις του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Γιορίς έπεσε με όλο του το βάρος στο αριστερό του χέρι το οποίο «δίπλωσε» αφύσικα με αποτέλεσμα ο Γάλλος τερματοφύλακας να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Ο Γιορίς αποχώρησε πέντε λεπτά μετά τον τραυματισμό του με φορείο και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Σοκαριστικός τραυματισμός! Ποδοσφαιριστής σφαδάζει από τους πόνους! (Video)

Η Μπόκα Τζούνιορς πέρασε στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες επί της Κίτο, αλλά το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κριστιάν Κρουζ. Σοβαρός τραυματισμός αθλήτριας την ώρα του αγώνα!

Στο 31’ το «Μπομπονέρα» πάγωσε όταν ο Κάρλος Τέβεζ έκανε ένα δυνατό σουτ και ο αμυντικός της ομάδας του Ισημερινού προσπάθησε να κόψει. Η μπάλα βρήκε στο αριστερό του πόδι, αλλά πέφτοντας γύρισε το δεξί του πόδι με έναν τρόπο που… κόβει την ανάσα.

Ο Κρουζ έμεινε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και αποχώρησε με φορείο κλαίγοντας, ενώ χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του προπονητή της Κίτο, που δεν πιστεύει την ατυχία του παίκτη του.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτος τραυματισμός του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ: Δέχτηκε τάκλιν... από οπαδό! (Video)

Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα αντιμετωπίζει, ξαφνικά, η Λίβερπουλ, εξαιτίας ενός απίστευτου τραυματισμού που «κληρονόμησε» ο Άντριαν, έπειτα από τη σύγκρουσή του με έναν ενθουσιώδη οπαδό των «Ρεντς», αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Τσέλσι, για το ευρωπαϊκό Super Cup. Απίστευτο: Αεροπλάνο με πανό Λίβερπουλ πάνω από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ! (Video)

Συγκεκριμένα, ο Άντριαν είχε μόλις αποκρούσει το τελευταίο πέναλτι της Τσέλσι, χαρίζοντας στη Λίβερπουλ το τρόπαιο και έγινε «ένα κουβάρι» με τους συμπαίκτες του, πανηγυρίζοντας τη σπουδαία αυτή επιτυχία. Ξαφνικά, ένας φίλαθλος της ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κι αφού ξέφυγε από την αστυνομική επιτήρηση, έπεσε με... κάτι σαν τάκλιν πάνω στον αστράγαλο του Άντριαν, τραυματίζοντάς τον!

Η εξέλιξη αυτή σόκαρε τον προπονητή των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είδε τον αστράγαλο του τερματοφύλακα να πρήζεται και η συμμετοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στη Σαουθάμπτον, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Και το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς τραυματίας παραμένει και ο έτερος γκολκίπερ της ομάδας, Άλισον Μπέκερ.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο αγαπάμε τους οπαδούς μας, αλλά θα πρέοει να σταματήσουν να κάνουν τέτοια πράγματα. Δεν είναι αστείο» ανέφερε, χωρίς διάθεση για πλάκα, ο Κλοπ.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Άντριαν:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share