Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! (Video)

Σοκ!

18 Αυγούστου 2019 14:43
Τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! (Video)

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία, καθώς ένας τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! Απίστευτος τραυματισμός του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ: Δέχτηκε τάκλιν... από οπαδό! (Video)

«Πάγωσαν» παίκτες και οπαδοί στο παιχνίδι της Σίβασπορ με τη Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο «πορτίερο» της Σίβασπορ συγκρούστηκε δυνατά με τον Μπόιντ της Μπεσίκτας, με τους δύο παίκτες να χτυπούν τα κεφάλια τους. Ο Σαμασά βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες των γιατρών. Στη συνέχια περπάτησε μαζί με τον γιατρό της ομάδας αλλά στη ο 29χρονος γκολκίπερ ζαλίστηκε και έπεσε στο χορτάρι!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Σίβασπορ να πέσουν πάνω από τον τερματοφύλακα για να καταλάβουν τι έχει, με αυτόν να μην κουνιέται καθόλου. Έπειτα οι Τούρκοι μετέφεραν τον γκολκίπερ της Σίβασπορ εκτός γηπέδου, κι εκείνος άρχισε να συνέρχεται.

Το θέμα του δεν έιναι τόσο απλό, μιας και στη γειτονική χώρα λένε πως η κατάσταση της υγείας του παίκτη δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο, κάτι που θα το καταλάβουν μετά και από τις τελικές εξετάσεις που θα κάνει στο νοσοκομείο.

Θρήνος στον ΟΦΗ: Πέθανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θλίψη στον ΟΦΗ για τον χαμό ενός παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου. Πέθανε από έμφραγμα εννέα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ! (photos)

Ειδικότερα, «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος άσος Μανώλης Φουστανάκης, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ υπήρξε και μέλος της διοίκησης των παλαιμάχων του ΟΦΗ. Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής σε ηληκία και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστό ο τόπος και ο χρόνος τέλεσης της κηδείας.

Ο Φουστανάκης γεννήθηκε στις 5/6/1959 στο Ηράκλειο και αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για αρκετά χρόνια, ενώ έπαιξε και στον Ηρόδοτο.

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε πρωταθλητής του ακοντισμού! (photos)

Θρήνος στην οικογένεια του κλασικού αθλητισμού, καθώς πέθανε σε ηλικία 68 ετών, ένας από τους αθλητές που διέγραψαν λαμπρή πορεία στον ακοντισμό. Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος αθλητής (photos)

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Μακρυγιάννη, ο οποίος υπήρξε κυρίαρχος του ακοντισμού τη δεκαετία του '70, τόσο με τα χρώματα του Εθνικού Γ.Σ., όσο και με την Εθνική ομάδα, της οποίας αποτέλεσε μέλος για πολλά χρόνια. Αναδείχθηκε πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας, ήταν κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ και έχει μείνει στη μνήμη όλων, ο αγώνας του 1970 στη Λαμία, όταν έστειλε τόσο μακριά το ακόντιό του, ώστε έφτασε στην απέναντι εστία και καρφώθηκε στα δίχτυα.

Από τα αθλητικά του χρόνια στον Εθνικό, υπήρξε ακόλουθος του Κάρολου Παπούλια και οδηγός του από τη θητεία του τελευταίου στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και όταν ανέλαβε στην προεδρεία της Δημοκρατίας.

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους τους, ενώ τη βαθιά του λύπη εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, που υπήρξε με τον εκλιπόντα για χρόνια συναθλητής στην εθνική ομάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα στην Ελάτεια Φθιώτιδας.

Νεκρός 28χρονος αθλητής!

Σε ηλικία 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρώσος μποξέρ Μαξίμ Νταντάσεφ καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ το βράδυ της 20ης Ιουλίου.

«Ο Μαξίμ πέθανε. Δεν άντεξε η καρδιά του», δήλωσε παράγοντας από την ομάδα των προπονητών του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Νταντάσεφ αγωνιζόταν στο Οξον-Χιλ στην πολιτεία του Μέριλαντ με τον Πορτορικανό Σουμπριέλ Ματίας, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην κατηγορία των μεσαίων βαρών (έως 63,5 κιλά) που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBF). Πέθανε ο Ανδρέας Συνοδινός!

Στον 11ο γύρο ο Νταντάσεφ δέχθηκε πλήθος χτυπημάτων, με αποτέλεσμα οι προπονητές του Ρώσου αθλητή να ζητήσουν να σταματήσει ο αγώνας για να μη υποστεί βλάβη η υγεία του. Ωστόσο μετά τον αγώνα ο Νταντάσεφ την ώρα που έφευγε από το ρινγκ ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα και ο αθλητής υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Ο Ντατνάσεφ είχε συμμετάσχει ως επαγγελματίας μποξέρ σε 14 αγώνες, σημειώνοντας 13 νίκες (εκ των οποίων 11 νοκάουτ) και υπέστη μία μόνο ήττα αυτό το Σάββατο από τον Ματίας, η οποία ήταν μοιραία. Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ρωσίας είχε κερδίσει το ασημένιο το 2013 και δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο (2010, 2012). Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share