Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος αθλητής (photos)

Παγκόσμια θλίψη...

2 Αυγούστου 2019 11:31
Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος αθλητής (photos)

Θλίψη προκάλεσε στον αθλητικό κόσμο και στους λάτρεις του Wrestling η είδηση του θανάτου του Χάρλι Ρέις ενός αθλητή συμβόλου για το συγκεκριμένο άθλημα. Σοκ! Πέθανε Έλληνας Ολυμπιονίκης! (photo)

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Mirror, ο Ρέις άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών, χθες Πέμπτη 1η Αυγούστου.

Ήταν οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών NWA ενώ έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο το 1960.

Μετά την αποχώρησή του από τη ενεργό δράση ο Ρέις άνοιξε μια ακαδημία πάλης, η οποία εδρεύει στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Ροναντίλνιο: Η απομυθοποίηση ενός θρύλου! Τι συμβαίνει σήμερα στη ζωή του;

Το χαμογελαστό παιδί του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη... κλωτσάει ό,τι έχτισε τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο, μιας τα χρέη του τον έχουν «πνίξει»!

Πολύ δύσκολη φαίνεται πως είναι η ζωή για τον δύο φορές κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Ροναλντίνιο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha», ο Βραζιλιάνος είδε το δικαστήριο του Ρίο να του έχει κατασχίσει τα 57 ακίνητά του σε Σαν Πάολο και Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Ρόνι οφείλει 2,63 εκ. δολάρια, χρήματα που αφορούν φόρους ακίνητης περιουσίας και συλλογής οικιακών απορριμμάτων.

Παράλληλα του έχει κατασχεθεί τόσο το βραζιλιάνικο όσο και το ισπανικό διαβατήριο και δεν μπορεί να βγει από τη χώρα.

Ο αδερφός του Ρομπέρτο ντε Ασίς είχε χτίσει ένα ράντσο στη λίμνη Γκουαιάμπα, όπου υπάρχει πρόβλημα με την οικολογική άδεια της προβλήτας μήκους 142 μέτρων.

Τον Ιανουάριο του 2012 το δκαστήριο διέταξε την καταδάφιση του ακινήτου, αλλά στη δίκη δεν ήταν ούτε ο Ροναλντίνιο ούτε ο αδερφός του.

Σήμερα, υπολογίζεται πως τα χρέη έχουν εκτοξευχθεί σε 7,88 εκατομμύρια δολάρια λόγω των καθυστερούμενων δόσεων οφειλών και άλλων χρεών.

Νεκρός 28χρονος αθλητής!

Σε ηλικία 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρώσος μποξέρ Μαξίμ Νταντάσεφ καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ το βράδυ της 20ης Ιουλίου.

«Ο Μαξίμ πέθανε. Δεν άντεξε η καρδιά του», δήλωσε παράγοντας από την ομάδα των προπονητών του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Νταντάσεφ αγωνιζόταν στο Οξον-Χιλ στην πολιτεία του Μέριλαντ με τον Πορτορικανό Σουμπριέλ Ματίας, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην κατηγορία των μεσαίων βαρών (έως 63,5 κιλά) που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBF). Πέθανε ο Ανδρέας Συνοδινός!

Στον 11ο γύρο ο Νταντάσεφ δέχθηκε πλήθος χτυπημάτων, με αποτέλεσμα οι προπονητές του Ρώσου αθλητή να ζητήσουν να σταματήσει ο αγώνας για να μη υποστεί βλάβη η υγεία του. Ωστόσο μετά τον αγώνα ο Νταντάσεφ την ώρα που έφευγε από το ρινγκ ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα και ο αθλητής υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Ο Ντατνάσεφ είχε συμμετάσχει ως επαγγελματίας μποξέρ σε 14 αγώνες, σημειώνοντας 13 νίκες (εκ των οποίων 11 νοκάουτ) και υπέστη μία μόνο ήττα αυτό το Σάββατο από τον Ματίας, η οποία ήταν μοιραία. Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ρωσίας είχε κερδίσει το ασημένιο το 2013 και δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο (2010, 2012). Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Copa America: Θρίαμβος της Βραζιλίας!

Επιστροφή βόμβα στον πάγκο του Άρη!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share