Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Αεροπλάνο με πανό Λίβερπουλ πάνω από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ! (Video)

Τρελό τρολάρισμα!

11 Ιουλίου 2019 14:59
Απίστευτο: Αεροπλάνο με πανό Λίβερπουλ πάνω από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ! (Video)

Η κόντρα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τις πιο διάσημες στην Ευρώπη και φέτος ήταν η χρονιά της Λίβερπουλ αφού παραλίγο να πάρουν το πρωτάθλημα και κατέκτησαν το Champions League, ενώ η Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και δεν κατέκτησε τίποτα.

Κάποιοι οπαδοί των reds με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ αποφάσισαν να πικάρουν τους αντιπάλους τους που βρέθηκαν στο Περθ της Αυστραλίας για την προετοιμασία τους. Παρουσία 14.000 οπαδών των "κόκκινων διαβόλων"¨μίσθωσαν ένα μικρό αεροπλάνο για να τρολάρουν τη μεγάλη τους αντίπαλο.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το αεροπλάνο κουβαλούσε ένα πανό που ανέφερε: "Λίβερπουλ, έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης". Το σούπερ στιγμιότυπο έχει γίνει viral στα social media, με τους ευρηματικούς οπαδούς των "Κόκκινων" να δέχονται μαζικά συγχαρητήρια από φιλάθλους των πρωταθλητών Ευρώπης σε όλο τον κόσμο:

Πολιτισμός: Γονείς πλακώνονται σε εξέδρες...παιδικού πρωταθλήματος! (Video)

Ένας αγώνας παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στάθηκε αρκετός για να ανάψουν τα αίματα στις εξέδρες στο Μεξικό.

Μια διαφωνία μεταξύ των γονέων που παρακολουθούσαν κατέληξε σε χοντρό ξύλο και βρίσιμο μεταξύ τους, μπροστά στα παιδιά τους, γεγονός που προφανώς ανάγκασε την διακοπή του ματς.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share