Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Basket League: Ξέσπασε η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο! (Video)

Κέρδισαν Ιωνικός Νικαίας και Κολοσσός Ρόδου! Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα!

2 Νοεμβρίου 2019 19:29
Basket League: Ξέσπασε η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο! (Video)

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Basket League μετά από ένα σερί ηττών. Basket League: Μπέντιλ αντί Μπράουν στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!

Η ΑΕΚ έκανε ότι έπρεπε για να επικρατήσει εύκολα του Πανιωνίου (91-61), να πάει στο 2-4 και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Έβαλε τα σουτ ο Χάρης Γιαννόπουλος και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, με τον Φώτη Λαμπρόπουλο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και να είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Την τρίτη του νίκη στη Basket League πήρε ο Κολοσσός Ρόδου στο Αλεξάνδρειο. Και τι νίκη. Θρίαμβος επί του Άρη μετά από δύο παρατάσεις, με τον Ντόνοβαν Τζάκσον να βάζει το μεγάλο σουτ στα 11.1" πριν από το φινάλε και τον Ντάνι Αγκμπελέζε να παίζει την κρίσιμη άμυνα που έδωσε το ροζ φύλλο. Μεγάλη εμφάνιση από τους Μπρέιζελτον, Κρομά, Τουτζιαράκη, εξαιρετικοί οι Μόρις - Γκετσεβίτσιους που λίγο έλειψε να κουβαλήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη νίκη. Στο 1-5 πλέον η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, που κατέθεσε και την ψυχή της, αλλά στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Την τέταρτη νίκη του σε έξι αγώνες πήρε το Λαύριο, που είδε το Ρέθυμνο να έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά το λύγισε με 86-78 σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη άφησε εκείνη του Βαγγέλη Ζιάγκου στο 1-5 και συνεχίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία, χάρη στο πείσμα και το πάθος της, χάρη στην καλή της έδρα και τη φιλοδοξία που τη διακρίνει.

Τη δεύτερη νίκη της φετινής σεζόν (σε Ελλάδα και Ευρώπη) πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε από νωρίς το προβάδισμα, έφτασε γρήγορα σε διψήφιο προβάδισμα και με όπλο την ευστοχία από την περιφέρεια κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου (94-74). Από την άλλη, οι νησιώτες αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί στα δίποντα (10/30) με αποτέλεσμα να φτάσουν τις τρεις σερί ήττες.

Χάρη στο ξέσπασμά του στην τρίτη περίοδο, ο Ιωνικός Νικαίας κατάφερε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του και να μετατρέψει σε παράσταση για ένα ρόλο τη μονομαχία με τον Ηρακλή (88-74) . Στο "Σοφία Μπεφόν" οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν, με τη μάχη των ριμπάουντ να αποδεικνύεται καταλυτική στο διάστημα της απόλυτης κυριαρχίας του Ιωνικού, που έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Basket League

Σήμερα

  • Αρης-Κολοσσός Ρόδου 85-87
  • Ιωνικός Νικαίας-Ηρακλής 88-74
  • Λαύριο-Ρέθυμνο 86-78
  • ΠΑΟΚ-Ηφαιστος Λήμνου 95-74
  • ΑΕΚ-Πανιώνιος 91-61
  • Προμηθέας Πατρών-Περιστέρι

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

  • 17:45 Λάρισα-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Basketball Champions League: Η ΑΕΚ επικράτησε της Άντβερπ!

Μετά από σερί ηττών η ΑΕΚ κατάφερε και χαμογέλασε, κερδίζοντας την Αντβέρπ στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ παρουσίασε προβληματική εικόνα στο πρώτο μέρος, αλλά χάρη στην εντυπωσιακή άμυνα που έπαιξε στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει τη νίκη με 62-51 επί της Αντβέρπ για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στη ΤΣΣΚΑ.

Oι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχονταν από τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και απόψε... ξύπνησαν. Τελικά, χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο κράτησε μόλις στους 15 πόντους την Αντβέρπ, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έβγαλαν αντίδραση και επικράτησαν 62-51 των αντιπάλων τους, κάνοντας το 2/2 στην έδρα τους και ανεβαίνοντας στην 3η θέση του Group B.

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 33-36, 47-39, 62-51

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Λάνγκφορντ 16 (6/12 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4/4 βολές), Ματσιούλις 2 (0/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ρέι 18 (5/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές), Σαντ - Ρος 8 (10 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σλότερ 2 (5 ριμπάουντ), Χρυσικόπουλος 4, Γκίκας 4 (4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), Κακλαμανάκης 3, Μαυροειδής 5, Τολιόπουλος.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μπεγκίν): Ντουτζίνσκι 20 (5/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 1/2 βολές, 8 ριμπάουντ), Φαγιέ 9 (0/2 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Κέστελοοτ 2 0/5 τρίποντα), Ρούπνικ (0/2 δίποντα, 0/5 τρίποντα), Σάντερς 4 (2/5 δίποντα, 0/4 τρίποντα), Μπλεΐζενμπεργκ 5 (1), Ντόνκορ 2, Κλάσεν 2 (0/4 σουτ, 2/4 βολές), Ρόζιερς 2, Βάνγουιν 5 (1/6 δίποντα, 1/1 τρίπονο).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share