Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό!

Μεγάλη έκπληξη!

30 Οκτωβρίου 2019 21:08
Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα στη Μόσχα και επικράτησε της κατόχου του τίτλου ΤΣΣΚΑ με 84-79, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Παπανικολάου τραυματίστηκε.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε και έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος στην Euroleague. Στο 2-3 οι Πειραιώτες, στο 4-1 οι Μοσχοβίτες που γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 39-43, 60-64, 79-84

"Τρίποντο" για τον Ολυμπιακό Βόλου αφού νίκησε τον Πανιώνιο!

Την πρώτη του νίκη έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου έναντι του Πανιωνίου με τελικό σκορ 3-0!

Γιατρειά στο Κύπελλο βρήκε ο Πανιώνιος. Με τον Εμμανουηλίδη να σκοράρει δις, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 3-0 (όλα τα γκολ στο β’ μέρος) Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας και... προκρίθηκαν από σήμερα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Super League: Τραγωδία για τον Πανιώνιο!

Σε ένα εκπληκτικό απόγευμα ο Ατρόμητος έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στον Πανιώνιο, πήρε εμφατική νίκη με 4-0 και παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας της Super League .

Εύκολο απόγευμα για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, κερδίζοντας τον Πανιώνιο 4-0. Μανούσος, Βέλλιος, Ενσικουλού και Ούμπιδες τα γκολ της νίκης των Περιστεριωτών, κόντρα στους «κυανέρυθρους» που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα... Ληστεία στο ΟΑΚΑ! Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-2!

Το ματς

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Ο Μανδάς ήταν στο τέρμα, έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Στρούγγης, Γούτας, Ταλόχα. Στον άξονα βρέθηκαν οι Μπαένα, Χαρίσης, με τον Ανδρούτσο σε πιο ελεύθερο ρόλο, δεξί εξτρέμ ήταν ο Μανούσος, αριστερό ο Ενσικουλού και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Βέλλιος.

Από την άλλη, ο Νίκκι Παπαβασιλείου, κατέβασε τον Πανιώνιο επίσης με 4-3-3. Ο Μαλέρμπ ήταν στο τέρμα, με τον Μασούρα στα δεξιά και τον Σαραμαντά στα αριστερά. Στόπερ ήταν οι Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μανιάτης, ενώ εξτρέμ ήταν ο Τσιλούλης και ο Παπανικολάου, με τον Αραμπούλι στην κορυφή.

Δοκάρι ο Πανιώνιος, VAR και 1-0 στο 20λεπτο ο Ατρόμητος!

Το παιχνίδι άρχισε με τον Πανιώνιο να απειλεί στο 8' και να έχει δοκάρι με κεφαλιά του Παπαγεωργίου την οποία απέκρουσε ο Μανδάς κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του. Δύο λεπτά αργότερα ο Βέλλιος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μαλέρμπ κι αμέσως μετά είχαμε την φάση του πέναλτι των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, στο 13' ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι αρχικά πάνω στον Μανούσο κι εν συνεχεία στην ίδια φάση πάνω στον Ταλόχα με τον Σταυρόπουλο να μη δίνει κανένα και να συμβουλεύεται, για αρκετή ώρα, το VAR. Εν τέλει, έδειξε την άσπρη βούλα στην ανατροπή του Ταλόχα από τον Τσιλούλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος που στο 17' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Ατρόμητου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share