Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Basket League: Μπέντιλ αντί Μπράουν στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!

Αλλαγή ξένου!

1 Νοεμβρίου 2019 14:40
Basket League: Μπέντιλ αντί Μπράουν στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό!

Την απόφαση να αντικαταστήσει τον Ράιον Μπράουν με τον Μπεν Μπέντιλ στις εγχώριες διοργανώσεις πήραν στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκανέζος πάουερ φόργουορντ/σέντερ κερδίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη του Αργύρη Πεδουλάκη (στον αγώνα με την Εφές ξεκίνησε στην πεντάδα) σε αντίθεση με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ που ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στον ρόλο του.

Η απόφαση αυτή πιθανώς να συνδέεται και με την χθεσινή δήλωση του προπονητή του Παναθηναϊκού πως η ομάδα του χρειάζεται γκαρντ.

Euroleague: Θρίαμβος για τον Παναθηναϊκό! Νίκησε την Αναντολού Εφές!

Θρίαμβος για τον Παναθηναϊκό στον αποψινό αγώνα της Euroleague έναντι της Ανατολού Εφές! Κατάφερε να την νικήσει και να γυρίσει στην παλιά του δυναμική ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 86-70 της Αναντολού Εφές εντός έδρας για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά δεν πανικοβλήθηκε όταν ο αντίπαλος «μάζεψε» το ματς και κατάφερε να περάσει μπροστά. Αντίθετα απάντησε με ένα 12-0 που έβαλε στη… θέση της την Αναντολού Εφές, που είχε τον Λάρκιν σε «ρέντα», να βάζει το ένα καλάθι μετά το άλλο και να σταματά στους 28 πόντους.

Οι «πράσινοι» αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο σκληροί στην άμυνα, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση στο ριμπάουντ και κατάφεραν να προστατέψουν το σπίτι τους για να φτάσουν στο 3-3 στη φετινή Euroleague και να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε σε καλή βραδιά τους περισσότερους από τους παίκτες του. Στα πολύ θετικά του αγώνα συγκαταλέγεται η «γεμάτη» εμφάνιση που έκανε ο Ουέσλι Τζόνσον που δείχνει να μπαίνει στην εξίσωση, όπως και η επιστροφή του Παπαπέτρου και του Παπαγιάννη σε υψηλά στάνταρ απόδοσης με τον δεύτερο να παίζει όπως ακριβώς πρέπει. Να είναι «σκιάχτρο» δηλαδή και να τελειώνει φάσεις που δημιουργούν τα γκαρντ ψηλά για εκείνον.

Η ουσία είναι πως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πέρα από την Εφές… κέρδισε και χρόνο, αφού θέλει ακόμα δουλειά για να συνεχίσει να βελτιώνεται και με τα δυο εντός έδρας ματς που ακολουθούν να θεωρούνται βατά, μπορεί μέσα από τα παιχνίδια να φτάσει σε ακόμα καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share