Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ημίγυμνη μποξέρ φιλάει την αντίπαλο και τρώει χαστούκι! (Video)

Χαμός!

6 Οκτωβρίου 2019 16:51
Ημίγυμνη μποξέρ φιλάει την αντίπαλο και τρώει χαστούκι! (Video)

Η προσπάθεια μποξέρ να εκνευρίσει την αντίπαλό της της γύρισε μπούμερανγκ. Μητέρα-μποξέρ έκανε μαύρη στο ξύλο την 11χρονη φίλη της κόρης της (Photo)

Η πρωταθλήτρια featherweight Μπροντνίκα φίλισε στα χείλη την αντίπαλή της Σολεντάντ στη ζύγιση για τον αγώνα τους στην Πολωνία.

Η περίεργη τακτική εξόργισε την Σολεντάντ η οποία απάντησε με ένα χαστούκι στο πρόσωπο της 35χρονης αντίπαλου.

Ο διοργανωτής του αγώνα έπρεπε στη συνέχεια να παρέμβει γι αν αμη ξεφύγει η κατάσταση.

Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος 26χρονος αθλητής!

Σαν κεραυνός έπεσε στη Βρετανία η είδηση του θανάτου του 26χρονου μποξέρ Connor Law.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο τοπικός σύλλογος πυγμάχων Fife, στη Σκωτία, στον οποίο προπονούνταν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Connor Law μόλις τρεις μέρες πριν από το θάνατο του είχε ανεβάσει ένα tweet στο οποίο ευχαριστούσε όσους τους στάθηκαν στις δυσκολίες που περνούσε το τελευταίο διάστημα.

Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το θάνατό του ως ύποπτο ενώ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πού πέθανε.

Η σχολή πυγμάχων Glenrothes έγραψε: «Ο Connor ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους μπόξερ και μπροστά του είχε ένα λαμπρό μέλλον. Ήταν ένας πραγματικός κύριος τόσο μέσα όσο και έξω από το ρινγκ».

Χαστουκίστε τα οπίσθια! Διαγωνισμός πυγοραπίσματος μεταξύ καλλίγραμμων γυναικών! (photo-video)

Ένα νέου είδους πρωτάθλημα με πρωταγωνίστριες γυναίκες και απαραίτητο «συστατικό» τα… οπίσθια ανακάλυψαν στην πόλη Γιάνασκιν στη Ρωσία. Oops Βικάρα: Η Καγιά με φουλ κυτταρίτιδα στα οπίσθια!

Ο τίτλος του νέου παιχνιδιού είναι «Πρωτάθλημα Χαστουκιού στα Οπίσθια» και ακολουθεί έναν διαγωνισμό χαστουκιών στο πρόσωπο που διεξήχθη στη Σιβηρία τον περασμένο Μάρτιο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και διεθνή απήχηση.

Στόχος των γυναικών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν να χτυπήσουν τόσο δυνατά τις αντιπάλους τους ώστε με το «χαστούκι» να τις κάνουν να μετακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τη θέση τους.

Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν την επιτυχία του πρωταθλήματος, οι διοργανωτές – όλως τυχαίως – επέλεξαν να συμμετέχουν και αρκετά μοντέλα.

Επικό! Τον έπιασε στα πράσα με άλλη, τον χαστούκισε και την ξεμάλλιασε! (Video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να ρίχνει... ξύλο στον σύντροφό της, όταν τον «έπιασε» με άλλη γυναίκα σε εμπορικό κέντρο. Γαμπρός ρίχνει χαστούκι στη νύφη την ώρα του γάμου γιατί... (Video)

Μάλιστα, από την αντίδρασή της δεν.. ξέφυγε ούτε η «πέτρα» του σκανδάλου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η γυναίκα έχει έναν έντονο διάλογο με τον άνδρα, του... τραβάει ένα χαστούκι και λίγο πριν φύγει, γυρίζει στην άλλη κοπέλα και την ρίχνει στο έδαφος τραβώντας της τα μαλλιά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share