Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Γαμπρός ρίχνει χαστούκι στη νύφη την ώρα του γάμου γιατί... (Video)

Σοκαριστικό!

26 Ιουνίου 2019 15:17
Γαμπρός ρίχνει χαστούκι στη νύφη την ώρα του γάμου γιατί... (Video)

Ο σύζυγος χαστούκισε την νύφη μπροστά στα έκπληκτα μάτια συγγενών και φίλων.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στην κεντρική Ασία, δείχνει τον γαμπρό εκνευρισμένο με την νύφη, όταν η τελευταία τον πειράζει με ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας, που ενώ πάει να τον ταΐσει, του παίρνει την μπουκιά.

Ένας άνδρας που στέκεται πίσω από τον γαμπρό, τον πιάνει ενώ μία σοκαρισμένη καλεσμένη παρηγορεί την νύφη.

Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα που σηκώνει το πέπλο της νύφης προτού ο γαμπρός της δώσει να φάει μια μπουκιά από την τούρτα. Αμέσως μετά, η νύφη παίρνει κι αυτή ένα κομμάτι για να ταΐσει τον γαμπρό αλλά του παίρνει πίσω μόλις ο γαμπρός ανοίγει το στόμα του.

Αλλά η αντίδρασή του είναι απαράδεκτη, καθώς με οργή ρίχνει σφαλιάρα στην νύφη, που πέφτει πίσω.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν έντονα στην συμπεριφορά του γαμπρού, γράφοντας: «Αυτός ο τύπος πρέπει να πάρει ένα μάθημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η γυναίκα πρέπει να κάνει αίτηση διαζυγίου αμέσως» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Ελπίζω να μην προχώρησε τον γάμο της».

Απίστευτη ιστορία: Πεθερός παντρεύτηκε την νύφη του...

Πρωταγωνιστής της ιστορίας ένας ηλικιωμένος από την Αρκαδία. Ο συγκεκριμένος κύριος μη θέλοντας να αφήσει τα παιδιά του ξεκρέμαστα μετά τον θάνατο του είχε συμφωνήσει με την οικογένεια του πω όταν... επέλθει το μοιραίο να μην δηλωθεί στο ληξιαρχείο ώστε τα παιδιά του να συνεχίσουν να λαμβάνουν τη σύνταξη του.

Το μέτρο της απογραφής των συνταξιούχων όμως του είχε χάλασε τα σχέδια! Το μυαλό του όμως γέννησε άλλο σχέδιο ώστε να μείνει η σύνταξη στην οικογένεια.

Απίστευτη ιστορία: Πεθερός παντρεύτηκε την νύφη του...

Ο πεθερός λοιπόν αποφάσισε πως το ιδανικότερο ήταν η νύφη του να χωρίσει τον γιο του και να παντρευτεί τον ίδιο. Προχωρημένη ιδέα για την μικρή κοινωνία του αρκαδικού χωριού όμως ήταν η μόνη λύση....

Ετσι λοιπόν, ο πεθερός παντρεύτηκε τη νύφη του και η σύνταξη έμεινε στην οικογένεια...

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share