Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Αγώνας δρόμου για Σένκεφελντ!

Ο μεγάλος στόχος!

26 Ιουλίου 2019 14:22
Παναθηναϊκός: Αγώνας δρόμου για Σένκεφελντ!

Ο Ολλανδός Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί την πρώτη επιλογή των Δώνη και Νταμπίζα για την άμυνα του Παναθηναϊκού και η υπόθεσή του φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ για τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος Ολλανδός πρώην αμυντικός της Μέλμπουρντ Σίτι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη για την αμυντική γραμμή του τριφυλλιού και οι πράσινοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η υπόθεση όλα δείχνουν πως θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες και ως πιθανότερο σενάριο φαντάζει ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα. Πήρε Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός!

Μετά τις διαπραγματεύσεις που είχαν γίνει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε φανεί πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει παρατηρηθεί ανατροπή στην υπόθεση. Ο παίκτης δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα που ζητούσε από την ομάδα της Τουρκίας από την οποία υπήρξε ενδιαφέρον και έτσι η υπόθεση «αναζωπυρώθηκε». Η προοπτική του Παναθηναϊκού τον ενδιαφέρει και με το παραπάνω και τα στοιχεία αυτά «δείχνουν» πως οι πιθανότητες συμφωνίας είναι πολλές.

Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από μία διετία στην Αυστραλία και αυτό είναι πολύ πιθανό να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του. Σημειώνεται πως εφόσον τελικώς υπάρξει συμφωνία με τον Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει «πακέτο» για την αμυντική του γραμμή τον Ολλανδό με τον Νούνες!

Στον Παναθηναϊκό και ο Μολό!

Σε συμφωνία με τον Γάλλο εξτρέμ, Γιοάν Μολό, για δύο χρόνια έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Μεταγραφικού ντεμαράζ συνέχεια στον Παναθηναϊκό που μετά την απόκτηση των Κολοβού, Νούνες και Ζαχίντ, έφτασε σε οριστική συμφωνία και με τον Γάλλο εξτρέμ Γιοάν Μολό για συμβόλαιο δύο ετών. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή να βρίσκεται στην Ολλανδία έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και όταν η ομάδα επιστρέψει στην Αθήνα, ο Μολό θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως προ κάποιων ημερών ο Μολό είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε συναντηθεί με τονΝίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη περνώντας μία άτυπη... συνέντευξη. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων είχε μείνει ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον Γάλλο και ενώ όλοι περίμεναν την κατάληξη της υπόθεσης, αυτή έμοιαζε να έχει «παγώσει»!

Όλα αυτά μέχρι και πριν λίγη ώρα που έγινε γνωστό επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη. Να σημειωθεί πως ο Μολό που έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 30 του χρόνια, στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη ρωσική Σαμάρα, ενώ το δεύτερο εξάμηνο με τη φανέλα της γαλλικής Σοσό στη Ligue 2.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share