Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πήρε Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός!

Μεγάλη μεταγραφή!

22 Ιουλίου 2019 22:41
Πήρε Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα πως ήρθε σε οριστική συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ με οψιόν αγοράς.

Μία ακόμα σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό που μετά τον Δημήτρη Κολοβό και τον Ζοάο Νούνιες ενισχύεται και με τον Γκαγιάς Ζαχίντ. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν επίσημα πως ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή και πλέον ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Μακέντα παγώνει το Άμστερνταμ!

Εφόσον όλα κυλήσουν ομάδα θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι. Το σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι πως στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τους γαλαζοκίτρινους του ΑΠΟΕΛ προβλέπεται και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον οι πράσινοι μείνουν ικανοποιημένοι από τον παίκτη και θελήσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ο Νίκος Νταμπίζας ολοκληρώνει επιτυχώς μία ακόμα μεταγραφική υπόθεση και έτσι ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που αποτελούσε την πρώτη προτεραιότητα του Γιώργου Δώνη για τη θέση του κεντρικού χαφ. Αυτό διότι ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει καλά τον Ζαχίντ από την κοινή τους θητεία στον ΑΠΟΕΛ και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλα με την ποιότητά του σε περισσότερες από μία θέσεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Euroleague: Την 12η αγωνιστική Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ! Αναλυτικά το πρόγραμμα!

Ανακοίνωσε και Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share