Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Υπογράφει την Παρασκευή ο Μπεργκ!

Το σίριαλ της μεταγραφής του τελειώνει!

10 Ιουλίου 2019 14:04
Υπογράφει την Παρασκευή ο Μπεργκ!

Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Τράμπζονσπορ της γειτονικής Τουρκίας. Ο πάλαι ποτέ γκολτζής του Παναθηναϊκού ακούστηκε τόσο για Ολυμπιακό, όσο και για ΠΑΟΚ, αλλά εν τέλει φαίνεται ότι δεν θα επιστρέψει στην χώρα μας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα "Haberts.com", με το εν λόγω μέσο από τη γειτονική χώρα να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Τράμπζονσπορ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει θετικά τη μεταγραφή του Μπεργκ και ο Σουηδός επιθετικός ενδέχεται να φτάσει στην Τραπεζούντα την Παρασκευή".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η μετακίνηση του Μπεργκ στην Τουρκία είχε αρχικά μπλοκάρει λόγω της επιθυμίας του μάνατζέρ του να ζητήσει περισσότερα χρήματα, με την Τράμπζονσπορ να μην παρατάει όμως την υπόθεση και να δικαιώνεται.

Κλειδί φαίνεται να ήταν η απόφασή της να αυξήσει την προσφορά της προς τον Μπεργκ, με τον τουρκικό σύλλογο να ανεβαίνει από τα 1.400.000 ευρώ στα 1.800.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας και να πείθει έτσι τον Μπεργκ να αποδεχτεί την πρότασή της.

Πλάνταξε στο κλάμα ο γιος του Μπεργκ βλέποντας τον μπαμπά του στο γήπεδο (video)

H σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν, ανέβασε στο instagram ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από την πρεμιέρα της Σουηδίας στο Μουντιάλ και πρωταγωνιστή τον γιο της, Λιονέλ.

Ο μικρός έβαλε τα κλάματα μόλις είδε τον πατέρα του να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς για τον Λιονέλ ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο ήρωάς του.

Μάλιστα η Ζοζεφίν ανέφερε: «Βλέποντας τον Μπεργκ να εισέρχεται στο γήπεδο, τότε κοίταξα τον Λιονέλ και είδα τα δάκρυά του να πέφτουν κάτω από τα μάγουλά του. Το αγόρι μας, έβλεπε τον ήρωά του να μπαίνει στο γήπεδο… Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψω πόσο περήφανοι είμαστε για σένα Μάρκους. Θα είσαι για πάντα ο ήρωάς μας».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γιαννακόπουλου - Μπακογιάννη!

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Μίλαν!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share