Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Μίλαν!

Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν 9 χρόνια πριν!

9 Ιουλίου 2019 16:14
Παναθηναϊκός: Φιλικό με Μίλαν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Piccolo», ο αθλητικός διευθυντής της Τριεστίνα, Μάουρο Μιλανέζε, περιμένει την απόφαση των «ροσονέρι» για το αν θα αποδεχθούν την πρότασή τους για φιλικό ματς ή αν θα επιλέξουν τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο επίσης βρίσκονται σε επαφές.

Ως ημερομηνία για το συγκεκριμένο φιλικό δίνεται η 16η Αυγούστου, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι ο Δώνης έχει ζητήσει να κλειστεί ένα δυνατό τεστ λίγο μετά τα μέσα του Αυγούστου.

Τελευταία φορά που το «τριφύλλι» αντιμετώπισε τη Μίλαν σε ματς προετοιμασίας ήταν στις 7 Αυγούστου του 2010 (0-0, 3-5 στα πέναλτι), την αμέσως επόμενη χρονιά δηλαδή της πιο πρόσφατης κατάκτησης νταμπλ από τον Παναθηναϊκό.

Αποσύρεται για Στρέλνιεκς ο Παναθηναϊκός, πάει για... μεγαλύτερο όνομα!

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει κάτι καλύτερο από την περίπτωση του Στρέλνιεκς, γι'αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, αποσύρεται λίγο πριν την τελική συμφωνία με τον Λετονό.

Ανατροπή δεδομένων στον Παναθηναϊκό! Την ώρα που η υπόθεση του Γιάνις Στρέλνιεκς έφτανε σε σημείο... οριστικού deal, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να αλλάξουν γνώμη και να ψάξουν κάτι διαφορετικό και πιο... δυνατό!

Ο Λετονός ήταν ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη και οι δύο πλευρές ήταν μία ανάσα από την τελική συμφωνία. Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα είχαν βρει με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού σε σημαντικές λεπτομέρειες και όλα έδειχναν πως η επίσημη ανακοίνωση δεν θα αργούσε.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πάντως πως όλα άλλαξαν το τελευταίο διήμερο. Οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» έγιναν πιο... διστακτικοί στο να ολοκληρώσουν με επιτυχία την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς επέλεξαν να κινηθούν σε διαφορετική κατεύθυνση και να κυνηγήσουν κάτι πιο... δυνατό!

Εκτιμάται μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός πάγωσε τις διαπραγματεύσεις ακριβώς πριν δώσει οριστικά τα χέρια με τον Στρέλνιεκς, ο οποίος άρεσε πολύ στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Όμως, στην πορεία διαπιστώθηκε πως τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να δαπανηθούν για κάτι καλύτερο στην συγκεκριμένη θέση.

Έτσι, η ανατροπή δεδομένων είναι... γεγονός και ο Στρέλνιεκς απομακρύνεται από τον ΟΑΚΑ, την ώρα που υπάρχουν ήδη επαφές για τον παίκτη που θα έρθει για να σε πρώτη φάση τους Καλάθη, Ράις και Παππά στην περιφέρεια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις!

Μιραλάς ευκαιρίας με...1,5 εκατομμύριο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share