Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βασίλης Σπανούλης για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Με αγαπούσε και με σεβόταν ακόμα και όταν πήγε στον Ολυμπιακό!"

Συντετριμμένος ο Βασίλης Σπανούλης!

26 Μαρτίου 2019 12:57
Βασίλης Σπανούλης για Θανάση Γιαννακόπουλο:

Ο Βασίλης Σπανούλης προσκύνησε τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου και χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Σπουδαία στιγμή, που δείχνει πως ο αθλητισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει αν χωρίζει τους ανθρώπους. Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να πάει ο ίδιος να αποτίσει φόρο τιμής στον Θανάση Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα για τον ιστορικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκε θερμά από τους περίπου 500 φίλους των «πράσινων» που ήταν εκεί και μίλησε με αγάπη και σεβασμό για τον εκλιπόντα αποχωρώντας.

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτο που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο 37χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Δεν γινόταν να λείψει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! "Για πάντα στην καρδιά μου"!

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται αυτή την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ποιοι έχουν στείλει στεφάνια;

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε πέρασε πολλά χρόνια με μεγάλες επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαικό προσκύνημα και την κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλο, με τον οποίο διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις.

Έτσι, λίγο μετά τις 11:30, ο Ομπράντοβιτς έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό παράγοντα, με κάποιους από τους φιλάθλους που βρίσκονται εκεί να τον χειροκροτούν.

«Ο Θανάσης και η οικογένεια έγραψαν ιστορία στον Παναθηναϊκό, έχουν κάνει πάρα πολλά για τον σύλλογο. Ήμουν 15 χρόνια εδώ και μαζί προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν είναι μαζί μας πλέον, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας, τόσο ο Θανάσης, όσο ο Παύλος και ο Κώστας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζοτς, που ήταν εμφανώς στεναχωρημένος

Δείτε εδώ το βίντεο του SDNA:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share