Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Αυτός ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστικό αφιέρωμα!

Έφυγε από την ζωή ο τεράστιος Θανάσης!

19 Μαρτίου 2019 11:36
Αυτός ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστικό αφιέρωμα!

Έφυγε από την ζωή, εννέα μήνες μετά τον αδελφό του Παύλο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μάλιστα πριν μερικά χρόνια σε μια εκδήλωση του Παναθηναϊκού είχε εκφράσει την επιθυμία του όταν πεθάνει να τον θάψουν με την σημαία του Παναθηναϊκού!

Ο ΣΚΑΙ έκανε ένα αφιέρωμα στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου και εμείς σας το μεταφέρουμε! Ανατριχιαστικό:

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο ΥΓΕΙΑ στη ΜΕΘ μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί, όπως σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή!

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή με σχετική ανακοίνωση...

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει.

Τραγική φιγούρα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Μέσα σε 50 ημέρες έχασε τα δυο του αδέλφια!

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στην Ελλάδα!

Τρία αδέλφια, ο Παύλος, ο Κώστας και ο Θανάσης, ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια την αυτοκρατορία της ΒΙΑΝΕΞ και γιγάντωσαν τα Παναθηναϊκό! Στην ουσία η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός!

Μέσα σε 50 μέρες όμως δύο χτυπήματα της μοίρας συγκλόνισαν την οικογένεια!

Αρχικά στα τέλη Απρίλη, όταν ξαφνικά έφυγε από την ζωή ο ένας εκ των αδελφών της οικογένειας, ο Κώστας! 50 μέρες μετά τον ακολουθεί και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αφήνοντας πίσω τον Θάναση! Εννέα μήνες μηνές έφυγε και αυτός!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share