Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Kακά τα νέα για τον Έλληνα τενίστα!

Δεν κατάφερε να περάσει το δεύτερο γύρο!

10 Μαρτίου 2019 13:59
Στέφανος Τσιτσιπάς: Kακά τα νέα για τον Έλληνα τενίστα!

Ο έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να ξεπεράσει την κούραση της ήττας από τον Φέντερερ και έτσι βρέθηκε από τον τελικό του Ντουμπάι, στην ήττα στον δεύτερο γύρο του Indian Wells.

Έτσι το πρόσφατο νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη γνώρισε την ήττα από τον 18χρονο Καναδό Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, έκανε πολλά λάθη σε εύκολα χτυπήματα και μοιραία ηττήθηκε από τον υψηλόσωμο Καναδό, που πήρε τη νίκη με 2-0 σετ και μαζί την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Καλιφόρνια.

Ο 18χρονος με ένα μπρέικ στο πρώτο σετ και δύο στο δεύτερο επικράτησε με 6-4, 6-2 και έβγαλε νοκ – άουτ τον «Τσιτσιφάστ», που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να ξεδιπλώσει στο κορτ το σπουδαίο ταλέντο του.

Ηττα πισωγύρισμα για τον Στέφανο, που πριν από λίγες ημέρες είχε ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης. Ηττα, που «πονάει», με τον Καναδό να κερδίζει για τέταρτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια τον 20χρονο συμπατριώτη μας, καθώς είχαν κοντραριστεί άλλες τρεις φορές σε επίπεδο junior.

Ο Τσιτσιπάς στο παιχνίδι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα έξι μπρέικ πόιντ που είχε στο τέταρτο γκέιμ του πρώτο σετ, με τον Καναδό να κάνει το 3-1 και να βάζει τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ. Στο δεύτερο ο Αλιασίμ παρέμεινε επιθετικός, έσπασε δύο φορές το σερβίς του Στέφανου και με 6-2 έφτασε στο 2-0.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Ελληνας τενίστας αποκλείεται στον δεύτερο γύρο και πλέον κινδυνεύει να βγει εκτός 10άδας, με τον Μάριν Τσίλιτς να… καραδοκεί. Από την άλλη, ο Καναδός συνέχισε την εξαιρετική του πορεία και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ – Γιοσιχίτο Νισιόκα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share