Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού!

13 Φεβρουαρίου 2019 21:43
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με ένα... ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μιας και ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από το παιχνίδι στην ανάπαυλα.

Ο ΠΑΟ κέρδιζε 40-25 τον Ολυμπιακό, ο οποίος διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία αποφάσισε να μην βγει στο παρκέ για το β' ημίχρονο.

Την απόφαση να μην βγουν από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πήραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικαλέστηκαν τη διαιτησία στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, στην οποία οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου σφύριξαν πέντε φάουλ στους γηπεδούχους και 13 στους φιλοξενούμενους.

«Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε-χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, μάλιστα, η αποστολή του Ολυμπιακού ενημέρωσε μέσω Twitter πως το πούλμαν αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχιζαν το ζέσταμά τους και ο κόσμος έμενε στις εξέδρες.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος εκ μέρους της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απόφαση της ομάδας του: «Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Τα είπαμε και ξαναείπαμε, Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει και άλλες φορές. Φτάνει πια. Τέλος. Πρέπει η πολιτεία και ο υπουργός αθλητισμού επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους και να καθαρίσει αυτή η βρωμιά».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share