Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό: Στην Λεωφόρο για τις εκλογές του Ερασιτέχνη ο Παύλος 29 ώρες πριν πεθάνει!

Τεράστιος μέχρι τέλους!

13 Ιουνίου 2018 12:54
Συγκλονιστικό: Στην Λεωφόρο για τις εκλογές του Ερασιτέχνη ο Παύλος 29 ώρες πριν πεθάνει!

Ο Μιχάλης Γεωργαντής αποκάλυψε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος βρέθηκε στον «Τάφου του Ινδού» για τις εκλογές του Ερασιτέχνη και τόνισε πως ο ιστορικός παράγοντας έφυγε χαρούμενος από την ζωή, αφού είδε τον γιο του, Δημήτρη, στη θέση του προέδρου.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ένας από τους ανθρώπους που έζησε από πολύ κοντά τον Παύλο Γιαννακόπουλο και βρέθηκε νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη, ώστε να αποχαιρετήσει τον ιστορικό παράγοντα του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 13 Ιουνίου 2017, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τραγουδάει για τελευταία φορά τον ύμνο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ! Έναν χρόνο τον αποχαιρετά όλη η Ελλάδα! (video)

Μιλώντας στις κάμερες, ο Μιχάλης Γεωργαντής μίλησε για τα συναισθήματά του και για την τελευταία φορά που συνάντησε τον θρυλικό πρόεδρο του «τριφυλλιού» στις εκλογές του Ερασιτέχνη, λέγοντας: «Τι να πούμε; Άνθρωπος. Υπάρχει μεγαλύτερη λέξη; Αν μπορούνε να βρούνε μία λέξη μεγαλύτερη από μέγιστος και κάλλιστος, αυτή θα σημαίνει Παύλος Γιαννακόπουλος. Η τελευταία μου επαφή με τον Παύλο ήταν 29 ώρες πριν να φύγει. Ήταν στις εκλογές του Ερασιτέχνη, στις 8.10, ήρθε απ' έξω με την σύζυγό του, την κυρία Δέσποινα Γιαννακόπουλου, με ενημέρωσε ότι είναι απ' έξω, πήγα και του έδειξα το γήπεδο, του είπα πρόεδρε αυτή είναι η ιστορία σου, του φίλησα το δεξί του χέρι κι έφυγα.

Μετά από 29 ώρες, στις 3.10 τα ξημερώματα Κυριακής, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι ήθελε τον γιο του πρόεδρο στον Παναθηναϊκό. Και μετά έφυγε, εγώ νομίζω, χαρούμενος».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share