Μάγκικη ανατροπή για ΠΑΟΚ!

Ίδρωσε, αλλά τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ! Στην πρώτη τους επαφή με την μπάλα, Μπίσεσβαρ και Κουλούρης σκόραραν και ο «δικέφαλος» έφερε… τούμπα την εξαιρετική Ξάνθη, 2-1! Δύο δοκάρια είχαν οι «ασπρόμαυροι».
Με τις αλλαγές του Ρουμάνου τεχνικού να αποδεικνύονται σωτήριες, καθώς Μπίσεσβαρ και Κουλούρης σκόραραν στην πρώτη τους επαφή με την μπάλα(!), ο ΠΑΟΚ έφερε… τούμπα (2-1) την εξαιρετική Ξάνθη και παράλληλα με την ήττα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, έγινε ξεκάθαρο φαβορί για τη 2η θέση και το Champions League!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ!
Απίστευτες ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι, που είχαν και δύο δοκάρια, με τον Μπίσεσβαρ, ουσιαστικά, να κάνει… μόνος του την ανατροπή, αφού ο Ολλανδός ισοφάρισε (68′) με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά το γκολ του Γέντρισεκ από το 16′ και «σέρβιρε» τον Κουλούρη στο 85′ για το τελικό σκορ!






0 ΣΧΟΛΙΑ