Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό: Δείτε τι... απίστευτο έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

20 Μαΐου 2016
Συγκλονιστικό: Δείτε τι... απίστευτο έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Μία συγκλονιστική πληροφορία κυκλοφορεί την τελευταία ώρα και αφορά τα όσα έγιναν στις εξέδρες του ΣΕΦ, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, για τη σειρά των τελικών της Α1.

Μπορεί τα συγχαρητήρια όλων, μετά την τεράστια νίκη του Τριφυλλιού, να πήγαν στον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του, ωστόσο μετά από αυτό που μάθαμε, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο και στη Θύρα 7.

Αν δεν το προσέξετε από την τηλεόραση, λίγα λεπτά πριν από το πρώτο «αιώνιο» τζάμπολ μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού θέλησαν να φωνάξουν κατά του Δημήτρη Διαμαντίδη, ωστόσο άμεσα το σύνθημα διακόπηκε, μετά από… εντολή των οργανωμένων!

Μάλιστα, ανάλογο υβριστικό σύνθημα διακόπηκε ξανά και κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού όπως μάθαμε, υπήρχαν άτομα από την Θύρα 7 σε όλο το πέταλο, που είχαν ως «αποστολή» να μην επιτρέψουν να ακουστεί το παραμικρό για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αγενής συμπεριφορά και τα καρφιά: Ο Δημήτρης Παπανώτα ξεσκίζει την Σάσα Σταμάτη δημοσίως! (VIDEO)



Ράγισαν καρδιές: Άνοιξε το «πακέτο» και έπαθε σοκ! Συγκλονιστικές στιγμές ... (VIDEO)



Απίστευτο σκάνδαλο 5,5 εκ ευρώ με την ΜΚΟ της εκκλησία: Αλληλεγγύη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ALPHA! Θα πάθετε εγκεφαλικό...


Εκπληκτικές εικόνες: Σείστηκε το Σύνταγμα στην αλλαγή φρουράς με Πόντιους εύζωνες! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share