Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Παίρνει γιαούρτι και το ρίχνει στη λεκάνη της τουαλέτας... Ο λόγος; Τρομερό!

Απίθανο κόλπο

5 Αυγούστου 2020 21:18
Παίρνει γιαούρτι και το ρίχνει στη λεκάνη της τουαλέτας... Ο λόγος; Τρομερό!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δοκιμάστε σήμερα αυτό το εύκολο τρικ με το γιαούρτι και δείτε τι θα συμβεί στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Επίσης, δείτε εδώ τι άλλο μπορείτε να κάνετε.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας. Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα.

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό Το γιαούρτι περιέχει προβιοτικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά…σε όλους τους τομείς. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν όταν βάζετε γιαούρτι σε σωλήνες και λεκάνες στο σπίτι σας.

Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρομιές. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, το γιαούρτι για να συντηρείτε καθαρούς τους σωλήνες σας αλλά και για αστραφτερή λεκάνη εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά.

Λιώνει ασπιρίνη, την ανακατεύει με γιαούρτι και την απλώνει στο πρόσωπο - Είδε το δέρμα της να αλλάζει...

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται πορσελάνινο δέρμα, χωρίς ούτε μια ατέλεια. Μια μάσκα που θα σε βοηθήσει να το αποκτήσεις είναι αυτή η φυσική συνταγή με γιαούρτι και ασπιρίνη!

Το γιαούρτι θα ενυδατώσει και θα θρέψει την επιδερμίδα του προσώπου σου σε βάθος ενώ η ασπιρίνη θα κάνει ταχεία λεύκανση στο δέρμα και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακμής. Αντίστοιχα αποτελέσματα έχει το γιαούρτι σε συνδυασμό με τη βρώμη!

Θα χρειαστείς:

  • 1 κ.σ φρέσκο γιαούρτι
  • 1 ασπιρίνη

μάσκα με ασπιρίνη και γιαούρτι

Εκτέλεση

Λιώσε την ασπιρίνη σε ένα κουταλάκι με λίγο νερό. Ανακάτεψε την πολύ καλά με το γιαούρτι μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Άπλωσε τη μάσκα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και άφησέ τη να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Ξεβγάλε καλά με χλιαρό νερό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share