Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Πότισε" ένα βαμβάκι με ξύδι και το πέταξε στα σκουπίδια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Απίστευτο κόλπο!

5 Ιουνίου 2020 23:21

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα και μόνο σκουπίδι στον κάδο μπορεί να κάνει ολόκληρο το σπίτι να μυρίζει φρικτά. Για να μην αγχώνεσαι λοιπόν και τρέχεις να πετάξεις τα σκουπίδια πριν καλά καλά γεμίσει η σακούλα εμείς σου βρήκαμε την πιο ανέξοδη και αποτελεσματική λύση με ένα υλικό που δεν λείπει από κανένα σπίτι. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το ξύδι.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο σε θέματα ομορφιάς και υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας που πραγματικά κάνει θαύματα, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν μουλιάσετε τη σφουγγαρίστρα σας σε έναν κουβά με νερό και ξύδι. Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλά θα ξεφορτωθείτε την άσχημη μυρωδιά από τα σκουπίδια και δεν θα σας απασχολήσει ποτέ ξανά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να "ποτίσεις" ένα κομμάτι βαμβάκι με ξύδι και να το τοποθετήσεις στον πάτο του κάδου σκουπιδιών πριν βάλεις τη σακούλα. Το ξύδι μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των οσμών, ενώ παράλληλα βοηθά με την εξουδετέρωση των βακτηρίων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βάλεις μια νέα σακούλα στον κάδο απορριμάτων ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Ανακάτεψε ξύδι με ευκάλυπτο και δύο ακόμη υλικά και έφτιαξε το πιο ισχυρό καθαριστικό

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέγανε παλιά και έχουν απόλυτο δίκιο. Το να έχεις το χώρο σου καθαρό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μισή περιουσία σε καθαριστικά για να το πετύχεις. Λύσεις υπάρχουν πολλές και μάλιστα με φυσικά προϊόντα που υπάρχουν στα ντουλάπια κάθε σπιτιού. Το Athensmagazine.gr έρχεται σήμερα να σου δείξει πώς θα φτιάξεις ένα πανίσχυρο καθαριστικό με βασικό υλικό το ξύδι.

Έχουμε δει άπειρες φορές πόσο σωτήριο μπορεί να φανεί το ξύδι σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε με λάδι και ξύδι ένα παλιό σας τραπέζι. Η δράση του μπορεί να γίνει πολύ πιο ισχυρή αν την ενισχύσουμε με μερικά ακόμη υλικά και αυτό ακριβώς θα σας δείξουμε σήμερα. Δείτε πόσο απλά θα φτιάξετε το καθαριστικό που θα σας λύσει τα χέρια.

Τα υλικά του μαγικού σπρέι καθαρισμού των 5 υλικών

  • 1,5 λίτρο βραστό νερό
  • 300ml ξύδι
  • 60ml υγρό πιάτων
  • 25ml έλαιο ευκαλύπτου
  • 3 κουταλάκια του γλυκού σόδα πλυσίματος
  • Βάλτε τα όλα σε ένα βαποριζατέρ, ανακαινίστε καλά και είναι έτοιμο για χρήση.
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share