Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακάτεψε ξύδι με λάδι και έτριψε το παλιό της τραπεζάκι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Σωτήριο!

21 Μαΐου 2020 11:54
Ανακάτεψε ξύδι με λάδι και έτριψε το παλιό της τραπεζάκι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Τα ξύλινα έπιπλα, δάπεδα και αντικείμενα χρήζουν ειδικής μεταχείρισης και προσοχής μιας και πολύ εύκολα μπορούν να χάσουν τη λάμψη τους και να γεμίσουν γραντζουνιές ακόμη και με την πιο απλή κίνηση. Προϊόντα κατάλληλα για ξύλινες επιφάνειες υπάρχουν πάμπολλα στο εμπόριο, γιατί όμως να ξοδέψεις μια περιουσία για να προστατεύσεις τα αγαπημένα σου έπιπλα από τη στιγμή που μπορείς να το κάνεις με φυσικό και ανέξοδο τρόπο; Η λύση για ακόμη μια φορά βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας σου και το υλικό που χρειάζεσαι δεν είναι άλλο από το θαυματουργό ξύδι.

Το ξύδι μας έχει αποδείξει περίτρανα άπειρες φορές πως μπορεί να κάνει θαύματα σε πάρα πολλά θέματα στην καθαριότητα του σπιτιού, δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε ξύδι στο πλυντήριο των ρούχων σας και πλύνετε τις αγαπημένες σας πετσέτες. Αυτή τη φορά το ξύδι θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για να ζωντανέψουν ξανά τα αγαπημένα μας έπιπλα. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Αναμείξτε ½ κούπα ξύδι με αντίστοιχη ποσότητα ελαιόλαδου και τρίψτε το μείγμα πάνω στις γρατσουνιές.

Δείτε το απίστευτο αποτέλεσμα:

Έριξε ένα ποτήρι λευκό ξύδι στο νεροχύτη και γλίτωσε από κάτι που βασανίζει όλες τις νοικοκυρές

Ο νεροχύτης είναι από τα πιο βρώμικα μέρη ενός σπιτιού καθώς μαζεύουν όλα τα υπολείμματα τροφίμων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τη δυσοσμία ενός νεροχύτη. Πριν σπεύσετε να προμηθευτείτε καθαριστικά εμπορίου, ρίξτε καλύτερα μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Η λύση λοιπόν είναι το θαυματουργό ξύδι, το οποίο μας έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε πάρα πολλά θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει στις παγοθήκες σας. Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλά θα απαλλαχθείτε από την ενοχλητική αυτή μυρωδιά.

Ρίξτε στα σιφώνια ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και μετά 1 φλιτζάνι ξίδι. Μόλις ο αφρός υποχωρήσει, αφήστε τη βρύση να τρέξει για 1 λεπτό. Περιμένετε 5 λεπτά και, στη συνέχεια, ανοίξτε τη βρύση για άλλα 60 δευτερόλεπτα.Ο νεροχύτης θα είναι σαν καινούριος!

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share