Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε μαγειρική σόδα στα φυτά κι έγινε το απίστευτο - Το απόλυτο κόλπο

Θα το κάνετε σίγουρα!

5 Μαΐου 2020 09:25
Έριξε μαγειρική σόδα στα φυτά κι έγινε το απίστευτο - Το απόλυτο κόλπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα συμβεί, αν ρίξετε στα φυτά σας μαγειρική σόδα; Εμείς μάθαμε το απόλυτο κόλπο και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.

Είναι πολύ ωραίο πράγμα να έχουμε το σπίτι μας γεμάτο φυτά, ειδικά τώρα που είναι Άνοιξη. Τα λουλούδια χαρίζουν ζωή και χρώμα σε έναν χώρο και μπορούν να διατηρηθούν πιο πολύ καιρό ακολουθώντας το νούμερα 1 μυστικό που χρησιμοποιήσουν οι γιαγιάδες μας με την μαγειρική σόδα.

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα κάνει "θαύματα" και στην μαγειρική αλλά και στην καθαριότητα, καθώς με αυτή μπορείτε να καθαρίσετε τον καναπέ σας. Ωστόσο, εκτός από αυτά, "υπόσχεται" να "σώσει" και τα φυτά σας. Με ποιον τρόπο; Συγκεκριμένα, βάλτε 1/4 της κούπας σόδα μέσα σε ένα βάζο με νερό και λουλούδια. Η σόδα θα βοηθήσει τα λουλούδια να διατηρηθούν και να λάμπουν για περισσότερο καιρό. Αν θέλετε να παραμείνει το νερό καθαρό χρησιμοποιήστε Sprite ή 7-Up.

Βάζει μαγειρική σόδα στο πλυντήριο των πιάτων - Μετά από 20 λεπτά βλέπει ότι μυρίζει καταπληκτικά - Πώς γίνεται αυτό;

Η μαγειρική σόδα είναι ένα "θαυματουργό" προϊόν που υπάρχει στην κουζίνα κάθε νοικοκυριού. Χρησιμοποιείται συνήθως στη μαγειρική. Έχετε δοκιμάσει όμως, να την βάλετε σε πλυντήριο πιάτων; Τι θα συμβεί;

Όλοι γνωρίζουμε, ότι η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκατό διαφορετικά πράγματα, όπως για παράδειγμα στην απολύμανση του σπιτιού. Αλλά ξέρατε, ότι η σόδα μπορεί επίσης, να διώξει τις άσχημες μυρωδιές από το πλυντήριο των πιάτων σας; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και θα σας παρουσιάσει τον τρόπο.

Για να διώξετε τις άσχημες μυρωδιές:

Ρίξτε μέσα 1 φλιτζάνι σόδα και το λειτουργείτε μέχρι το ξέβγαλμα. Αυτό απομακρύνει στίγματα και μυρωδιές. Εναλλακτικά, ρίξτε σόδα πάνω στα πιάτα πριν την πλύση, φροντίζοντας να πέσει αρκετή και στον πάτο του πλυντηρίου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, η σόδα θα λειτουργήσει ως απορρυπαντικό κατά τον πρώτο κύκλο της πλύσης, επιτρέποντας να χρησιμοποιήσουμε απορρυπαντικό κατά τον δεύτερο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share