Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Απολύμανση τώρα: Πάρτε μαγειρική σόδα και ρίξτε την στους τοίχους - Εξοντώστε κάθε μικρόβιο

Θα σωθείτε αυτές τις δύσκολες μέρες!

18 Μαρτίου 2020 09:43
Απολύμανση τώρα: Πάρτε μαγειρική σόδα και ρίξτε την στους τοίχους - Εξοντώστε κάθε μικρόβιο
Follow us on Google News

Θες να περάσεις όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σου με καθαριστικό για να τις απολυμάνεις; Τον τοίχο πέρνα τον με μαγειρική σόδα και θα πεθάνει ότι μικρόβιο έχει πάνω.

Είναι ένα κολπάκι που έκαναν στα παλιά χρόνια οι γιαγιάδες μας οπότε όπως καταλαβαίνεις τα αποτελέσματά του θα είναι συγκλονιστικά.

μαγειρική σόδα και ρίξτε την στους τοίχους

Καθάρισμα τοίχου

Είναι γεγονός ότι μπορείς να εφαρμόσεις τη σόδα ακόμα και στους τοίχους σου. Ειδικά εάν έχεις παιδιά που συνηθίζουν να δείχνουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική επάνω στους τοίχους, θα σου χρειαστεί το συγκεκριμένο καθαριστικό. Ακόμα, όμως, και αν απλά ο τοίχος σου έχει λερωθεί, τότε ανάμειξε λίγο ζεστό νερό με μαγειρική σόδα και τρίψε με αυτό το λεκέ. Ύστερα καθάρισε το σημείο με ένα βρεγμένο πανί.

Ωστόσο, με μαγειρική σόδα μπορείς να απολυμάνεις και το αυτοκίνητό σου! Δες εδώ ακριβώς τον τρόπο!

Κάντε το: Ρίξτε μαγειρική σόδα στο πλυντήριο και σκοτώστε τα μικρόβια και τις μυρωδιές

Είναι αδιανόητο αυτό το μυστικό για το σπίτι που σου βρήκαμε! Ρίξε απλά λίγη μαγειρική σόδα στο πλυντήριο ρούχων σου και θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα αλλά και με το σούπερ μάρκετ, στο οποίο θα πληρώνεις τα μισά.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό μαλακτικό και έτσι θα κάνεις παράλληλα οικονομία ενώ την ίδια στιγμή θα χρησιμοποιείς και υλικά πιο φυσικά.

Σου βρήκαμε επίσης το τέλειο tip για τα μαλλιά σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη μαγειρική σόδα και θα δεις θαύματα!

Η μαγειρική σόδα βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH του νερού, όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, κάτι που την κάνει να λειτουργεί ως φυσικό μαλακτικό.

Ρίξτε μαγειρική σόδα στο πλυντήριο
Βάζοντας ½ φλιτζάνι στο πλυντήριο μπορείτε να εξασφαλίσετε πως τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού ή μεταλλικών στοιχείων δεν θα «κάτσουν» στα ρούχα σας και έτσι θα βγουν πιο μαλακά από ποτέ!

Επίσης η μαγειρική σόδα γίνεται και καθαριστικό για το σπίτι!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share