Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βάζει μαγειρική σόδα στο πλυντήριο των πιάτων - Μετά από 20 λεπτά βλέπει ότι...

Θα το κάνετε σίγουρα!

17 Απριλίου 2020 08:54
Βάζει μαγειρική σόδα στο πλυντήριο των πιάτων - Μετά από 20 λεπτά βλέπει ότι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα είναι ένα "θαυματουργό" προϊόν που υπάρχει στην κουζίνα κάθε νοικοκυριού. Χρησιμοποιείται συνήθως στη μαγειρική. Έχετε δοκιμάσει όμως, να την βάλετε σε πλυντήριο πιάτων; Τι θα συμβεί;

Όλοι γνωρίζουμε, ότι η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκατό διαφορετικά πράγματα, όπως για παράδειγμα στην απολύμανση του σπιτιού. Αλλά ξέρατε, ότι η σόδα μπορεί επίσης, να διώξει τις άσχημες μυρωδιές από το πλυντήριο των πιάτων σας; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και θα σας παρουσιάσει τον τρόπο.

Για να διώξετε τις άσχημες μυρωδιές:

Ρίξτε μέσα 1 φλιτζάνι σόδα και το λειτουργείτε μέχρι το ξέβγαλμα. Αυτό απομακρύνει στίγματα και μυρωδιές. Εναλλακτικά, ρίξτε σόδα πάνω στα πιάτα πριν την πλύση, φροντίζοντας να πέσει αρκετή και στον πάτο του πλυντηρίου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, η σόδα θα λειτουργήσει ως απορρυπαντικό κατά τον πρώτο κύκλο της πλύσης, επιτρέποντας να χρησιμοποιήσουμε απορρυπαντικό κατά τον δεύτερο.

Ανακατεύει χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα και το τοποθετεί σε μια παγοθήκη - Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα

Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει το μείγμα με μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού; Δεν πάει το μυαλό σας, αλλά σίγουρα όταν διαβάσετε τις μαγικές ιδιότητες του, θα τρέξετε να το φτιάξετε!

Είναι γνωστό ότι τόσο η μαγειρική σόδα και ο χυμός λεμονιού, βοηθάει στο καθάρισμα, ακόμα και σε σημεία και πράγματα που μπορούν να μας δυσκολέψουν, όταν συνδυάζεται με την μαγειρική σόδα ή το ξύδι. Είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για την καθαριότητα του σπιτιού σας, και παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα!

Με όλες τις αμέτρητες επιλογές εκεί έξω, είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε ποια πρόκειται όντως να καθαρίσουν την τουαλέτα μας. Και όχι μόνο αυτό. Ιδανικά θα θέλαμε ένα προϊόν που να είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Με αυτές τις σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού της λεκάνη της τουαλέτας, τα πάντα είναι εφικτά!

Ειδικά για εσάς που σιχαίνεστε τον καθαρισμό της τουαλέτας, τώρα μπορείτε να το κάνετε με τον πιο εύκολο τρόπο!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share