Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Παίρνει οδοντόκρεμα και την τρίβει πάνω στον μουτζουρωμένο τοίχο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

11 Μαρτίου 2020 14:32
Παίρνει οδοντόκρεμα και την τρίβει πάνω στον μουτζουρωμένο τοίχο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μουτζουρωμένοι τοίχοι είναι ένα μόνιμο πρόβλημα όλων των γονιών και μάλιστα μερικές φορές αυτές οι μουτζούρες είναι τόσο επίμονες που δεν βγαίνουν όσο κι αν προσπαθείς!

Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι να ανακαλύψουμε τις μαγικές ιδιότητες της... οδοντόκρεμας! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η λύση στο πρόβλημα σας είναι η οδοντόκρεμα! Επιστημονικά δεν ξέρουμε για ποιον ακριβώς λόγο μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά πρακτικά δοκιμάστε να απλώσετε σε ένα πανί λίγη οδοντόκρεμα και στη συνέχεια να τρίψετε τον μουτζουρωμένο τοίχο! Το αποτέλεσμα είναι απλά θεαματικό μιας και ο τοίχος ξαφνικά φαίνεται ολοκαίνουριος και φρεκοβαμμένος χωρίς κανένα κόπο.

Ξεχάστε λοιπόν τρίψιμο και χημικά, η λύση είναι απλά... στο μπάνιο σας! Ωστόσο, μετά από αυτή τη φοβερή ανακάλυψη, ψάξαμε να δούμε και πού αλλού μπορεί να φανεί χρήσιμη η οδοντόκρεμα, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει στην οθόνη του κινητού σας!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον καθαρισμό του τοίχου με οδοντόκρεμα αλλά και μερικά ακόμη tips καθαριότητας:

Σε ένα τηγάνι ρίχνει οδοντόκρεμα και σαπούνι! Αυτό που γίνεται στην συνέχεια είναι σοκαριστικό...

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε ένα πείραμα με ένα ζεστό τηγάνι και αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, όπως το σαπούνι και η οδοντόκρεμα. Είχατε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει όταν βάζεις σε ένα ζεστό τηγάνι κάποιο από αυτά;

Ας υπενθυμίσουμε ότι η οδοντόκρεμα έχει και άλλες χρήσεις πέρα από την καθαριότητα και την φροντίδα της υγιεινής των δοντιών. Μπορείτε να βάλετε λίγη από αυτή στο χέρι σας και στην συνέχεια να το δέσετε με έναν επίδεσμο. Έτσι θα απαλλαγείτε από προβλήματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους!

Να σημειώσουμε ότι παρά τις πολλαπλές χρήσεις της, σίγουρα δεν τρώγεται, και το τηγάνισμα της στο βίντεο είναι ξεκάθαρα ένα πείραμα και δεν αποτελεί κάποια συνταγή μαγειρικής!

οδοντόκρεμα σε τηγάνι

Τρίβει οδοντόκρεμα πάνω στην οθόνη του κινητού! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Η οδοντόκρεμα έχει κάποιες μαγεικές χρήσεις που δεν πέρναγαν ποτέ από το μυαλό μας. Μια από αυτή είναι αυτό που συμβαίνει όταν τρίβεις λίγη απο αυτή στην οθόνη του κινητού. Δεν φαντάζεστε σε τι χρησιμεύει!

Δείτε επίσης: 11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα: Η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς!

Με οδοντόκρεμα μπορείτε να εξομαλύνετε τις γρατσουνιές της οθόνης του κινητού σας. Πώς θα το κάνετε αυτό;

Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα πανί και τρίψτε τις γρατσουνιές για να τις εξομαλύνετε.

Τρίβει οδοντόκρεμα πάνω στην οθόνη του κινητού! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share