Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Βάζει μια βίδα στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης... Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Ευφυέστατο!

1 Φεβρουαρίου 2020 14:51
Βάζει μια βίδα στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης... Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες ευφυέστατες πατέντες που ποτέ δεν είχε πάει το μυαλό μας! Σκέφτηκες άραγε ποτέ τι θα γίνει αν ρίξεις χυμό λεμονιού στο πλυντήριο σου; Το πιθανότερο είναι πως όχι, προφανώς λοιπόν και δεν είχες σκεφτεί ποτέ να βάλεις μια βίδα στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης! Μόλις δεις το λόγο που το κάνει αυτός ο άντρας σίγουρα θα τρέξεις να το κάνεις.

Γενικά οι μπαταρίες είναι ένα αντικείμενο που κυκλοφορεί σε ημερησία διάταξη στα περισσότερα σπίτια καθώς χρησιμεύει παντού. Υπάρχουν στο τηλεχειριστήριο, το ρολόι του τοίχου και σε πολλές χρήσιμες συσκευές.

Για να τις χρησιμοποιείτε πιο αποδοτικά, δείτε αυτά τα έξυπνα κόλπα:

1. Τροφοδοτήστε το τηλεχειριστήριό σας μόνο με μία μπαταρία.

Βάλτε μία μπαταρία και στην θέση της άλλης βάλτε μία βίδα. Δουλεύει!

2. Όταν δεν χωράει μία μπαταρία

Δεν έχετε τον τύπο μπαταρίας που χρειάζεστε; Κανένα πρόβλημα. Τυλίξτε λίγο αλουμινόχαρτο στην επίπεδη πλευρά και έτσι μπορείτε να την μεγαλώσετε ώστε να χωράει.

3. Εναλλακτικές χρήσεις για άδειες μπαταρίες.

Ακόμα και οι άδειες μπαταρίες είναι χρήσιμες. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο smartphone σας ενώ φοράτε γάντια για να μην χρειαστεί να τα βγάλετε.

4. Για να ζεστάνετε την τσέπη σας

Τέλεια ιδέα για τον χειμώνα: χρησιμοποιήστε μία μπαταρία για να ζεστάνετε την τσέπη σας. Τυλίξτε την με αλουμινόχαρτο και βάλτε την στην τσέπη του μπουφάν σας. Χάρη στο κύκλωμα που θα σχηματιστεί, η περιοχή θα ζεσταθεί και τα χέρια σας θα σας ευγνωμονούν.

Δείτε τις συμβουλές και στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε το καμένο κερί στην κατάψυξη!

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε το καμένο κερί στην κατάψυξη!

Το τραπέζι του σαλονιού σου είναι γεμάτο με κεριά διαφορετικού μεγέθους και αρώματος; Η λεβάντα που βρίσκεται στη θέση Νο1 μόλις τελείωσε και ετοιμάζεσαι να πετάξεις το γυάλινο βαζάκι. Βάλτε πελτέ ντομάτας στην κατάψυξη..Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Τα βαζάκια μόλις καθαριστούν μπορούν πολύ εύκολα να επαναχρησιμοποιηθούν. Μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου κεριά αλλά και να τα κρατήσεις ως ποτήρια ή διακοσμητικά.

Για να έχουν μία δεύτερη ζωή θα πρέπει πρώτα να γίνει το καθάρισμα. Δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται για αυτό κι αν έχεις ήδη επιχειρήσει να αφαιρέσεις τα υπολείμματα θα ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.

Θα βάλεις το καμένο κερί για δύο ώρες στην κατάψυξη, προσοχή όχι παραπάνω γιατί υπάρχει κίνδυνος να ραγίσει το γυαλί κι όπως ξέρεις όταν ραγίσει δεν ξανακολλάει #διπλής. Το κερί θα παγώσει και με ένα μαχαίρι θα μπορέσεις να το αφαιρέσεις με ευκολία.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share