Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

7+1 μοναδικές γωνίες διαβάσματος που θα λατρέψετε!

Δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε!

11 Ιανουαρίου 2020 17:18
7+1 μοναδικές γωνίες διαβάσματος που θα λατρέψετε!
Follow us on Google News

Βιβλιοφάγοι όλου του κόσμοι ενωθείτε! Όλοι όσοι αγαπάμε το διάβασμα θέλουμε το δικό μας προσωπικό χώρο που θα μας κάνει να ηρεμούμε και να νιώθουμε μια χαλάρωση για να απολαύσουμε το βιβλίο μας. Μια γωνία του σπιτιού που θα διακοσμήσουμε όπως εμείς αγαπάμε και θα μας προσφέρει την απόλυτη άνεση.

Το Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε τα must χρώματα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν. Αφού λοιπόν, ολοκληρώσετε το βάψιμο ώρα είναι να περάσουμε στα βασικά στοιχεία διακόσμησης, ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις γωνίες διαβάσματος. Παρακάτω θα δεις οχτώ υπέροχες γωνίες που σίγουρα θα λατρέψεις και θα σου δώσουν έμπνευση για να δημιουργήσεις τη δική σου!

Ατμοσφαιρική γωνιά

μπλε τοιχος

Βάψτε τον τοίχο πίσω από τη γωνιά σας σε κάποιο σκούρο χρώμα για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Έπειτα προσθέστε ένα ανοιχτόχρωμο χαλί για να δημιουργήσετε αντιθέσεις. Βάλτε μια άνετη πολυθρόνα στο σημείο και μια μικρή βιβλιοθήκη. Ένα καλάθι για να αποθηκεύετε σε αυτό μια κουβέρτα για εκείνες τις μέρες που κρυώνετε θα κάνει όλο τον χώρο να δείχνει πιο cosy.

Κρεμαστείτε από το ταβάνι

αιωρούμενη καρέκλα

Όχι εσείς, η πολυθρόνα σας. Μια κρεμαστή πολυθρόνα σίγουρα θα αναβαθμίσει μια βαρετή γωνιά. Βάλτε και μια βιβλιοθήκη από πίσω και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν μπορείτε να έχετε κάτι να πίνετε όσο διαβάζετε.

Σκανδιναβικό στιλ

σκανδιναβικό στυλ

Δημιουργήστε την πιο cosy γωνιά. Μην βάλετε πολλά πράγματα. Μια καρέκλα καλυμένη με ένα γούνινο ριχτάρι, ένα τραπεζάκι, ένα χαλάκι και 2-3 μαξιλάρια πεταμένα πάνω στο χαλάκι μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό.

Πολύ χρώμα

πορτοκαλί

Μια ιδιαίτερη πολυθρόνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει και να μεταμορφώσει μια βαρετή γωνιά. Γεμίστε την με διακοσμητικά μαξιλαράκια για έξτρα cosyness και δώστε χρώμα στην γωνιά βάφοντας τον τοίχο με ένα έντονο χρώμα. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σαν αυτό της φωτογραφίας μπορεί επίσης να αναβαθμίσει έναν χώρο.

Σχέδιο πάνω σε σχέδιο

σχέδιο καρέκλα

Μπορείτε να συνδυάσετε ένα μαξιλαράκι με σχέδια, με ένα χαλί με άλλα σχέδια και μια ταπετσαρία με επίσης άλλα σχέδια. Το βασικό είναι να επιλέξετε παρόμοια χρώματα για να υπάρχει μια ομοιομορφία στον χώρο.

Άνετη πολυθρόνα

γωνία διάβασμα

Μια πολύ μεγάλη, άνετη πολυθρόνα θα σας χαλαρώσει πολύ, θα σας ηρεμήσει και θα σας βοηθήσει να διαβάσετε το βιβλίο σας χωρίς περισπασμούς. Βάλτε ένα φωτιστικό δίπλα της και ένα τραπεζάκι από την άλλη μεριά και είστε έτοιμοι για μαραθώνιους διαβάσματος.

Cosy στο υπνοδωμάτιο

γκρι πολυθρόνα

Αν έχετε λίγο επιπλέον χώρο στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε εκεί μια όμορφη γωνιά διαβάσματος. Απλά βάλτε μια πολυθρόνα, ένα τραπεζάκι, ένα χαλάκι και μερικά κάδρα στον τοίχο και απολαμβάνετε το διάβασμά σας εκτός κρεβατιού όπου κινδυνεύετε να σας πάρει ο ύπνος.

Δίπλα στην μπαλκονόπορτα

σκούρα γωνία

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη γωνιά ακόμα και δίπλα στην μπαλκονόπορτα. Γεμίστε την γωνιά σας με φυτά για να νιώθετε ότι βρίσκεστε πιο κοντά στη φύση.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share