Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε σε ένα μπολ μαγειρική σόδα με ελαιόλαδο και έτριψε το ψυγείο της! Το αποτέλεσμα; Φανταστικό!

Σίγουρα θα το δοκιμάσετε!

11 Ιανουαρίου 2020 16:18
Έβαλε σε ένα μπολ μαγειρική σόδα με ελαιόλαδο και έτριψε το ψυγείο της! Το αποτέλεσμα; Φανταστικό!

Όλοι οι γονείς έχουν θέματα με την καθαριότητα και ψάχνουν απελπισμένα για λύσεις, είτε για ζωγραφισμένους τοίχος, είτε για λερωμένα χαλιά, είτε για αυτοκόλλητα κολλημένα στο ψυγείο.

Αφού λοιπόν σαν δείξαμε τα 3 αντικείμενα που θα πρέπει να έχετε κάτω από το νεροχύτη σας ας περάσουμε σε ένα άλλο μυστικό καθαριότητας και αυτό λοιπόν είναι η αφαίρεση των αυτοκόλλητων από την πόρτα του ψυγείου.

Και μην γκρινιάζεις που δεν μπορείς να το καθαρίσεις και να τα βγάλεις, γιατί το ίδιο έκανες κι εσύ όταν ήσουν μικρή και προσπαθούσε η μαμά σου με χίλιους τρόπους να καθαρίσει το ψυγείο και το πλυντήριο.

Μπορεί να μη το κατάφερνε αμέσως και σε πολύ καλό βαθμό, όμως είχε τον τρόπο της. Εμείς λοιπόν σου λέμε πως μπορείς να ξεκολλήσεις τα αυτοκόλλητα από το ψυγείο σε λιγότερο από δέκα λεπτά, χρησιμοποιώντας δύο υλικά που έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας σου.

Σε ένα μπολάκι βάλε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και λίγο ελαιόλαδο. Ανακάτεψε τα μέχρι να γίνουν ένα. Με ένα πινελάκι άπλωσε το μείγμα στην περιοχή του ψυγείου όπου είναι κολλημένα τα αυτοκόλλητα και άφησε το να δράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια θα δεις πως τα αυτοκόλλητα θα ξεκολλήσουν με μεγάλη ευκολία κι εσύ απλά θα έχεις χρειαστεί λιγότερο από 10’ για να το κάνεις.

Κάντε το πλυντήριο σας να λάμπει και να μυρίζει υπέροχα με αυτόν τον τρόπο!

Μερικές φορές,όσο και πλύνουμε τα ρούχα μας, εκείνα συνεχίζουν να έχουν μια περίεργη μυρωδιά.Σίγουρα δεν φταίει το απορρυπαντικό μας αλλά το πλυντήριο μας που ενδεχομένως έχει μαζέψει μούχλα. Το Athensmagazine.gr σας έχει δείξει διάφορα κόλπο που αφορούν το πλυντήριο σας και το καλύτερο πλύσιμο των ρούχων σας, ένα εξ' αυτών ήταν και το "πείραμα" με τη μπάλα από αλουμινόχαρτο στον κάδο του πλυντηρίου!

Για να μην βασανίζεστε λοιπόν άλλο με τη δυσοσμία, σας προτείνουμε το πιο εύκολο τρόπο ώστε το πλυντήριο σας να λάμπει και να μυρίζει υπέροχα!

Θα χρειαστείτε:

Λίγο χλωρίνη
0,5 λίτρο ξίδι
Λαστιχένια γάντια
Μια παλιά πετσέτα
Μια παλιά οδοντόβουρτσα

Πρώτα αναμείξτε την χλωρίνη με λίγο ζεστό νερό σε αναλογία 50/50.

Στη συνέχεια, φορέστε τα λαστιχένια γάντια και μουσκέψτε την πετσέτα με την αραιωμένη χλωρίνη και απλώστε την κατά μήκος πίσω από το λάστιχο στεγανοποίησης!

Αυτό το σημείο είναι ο πραγματικός ένοχος όταν το πλυντήριό σας μυρίζει.

Αφήστε την πετσέτα να μουσκέψει για 30 λεπτά.

Τελειώστε τα επίμονα σημεία με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Στεγνώστε τα πάντα.

Έπειτα ενεργοποιήστε το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία.

Αλλά δεν τελειώσαμε. Για να αφαιρέσετε υπολείμματα αλάτων, θα πρέπει να ξαναβάλετε σε λειτουργία το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία αυτή τη φορά με ξίδι. Είναι σημαντικό στην δεύτερη φορά να βάλετε ξίδι και όχι στην πρώτη. Η χλωρίνη και το ξίδι είναι δηλητηριώδης συνδυασμός. Ρίξτε ξίδι στην ειδική θήκη για το απορρυπαντικό και βάλτε σε λειτουργία το πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία. Αυτό ήταν!

Αυτός είναι ο τρόπος που θα μετατρέψετε το πλυντήριο με μυρωδιά μούχλας σε ένα καθαρό πλυντήριο. Επιπλέον, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Βρέχει μια πετσέτα με κοντίσιονερ και την βάζει στο πλυντήριο...Το αποτέλεσμα; Θα σας ενθουσιάσει!

Βρέχει μια πετσέτα με κοντίσιονερ και την βάζει στο πλυντήριο...Το αποτέλεσμα; Θα σας ενθουσιάσει! Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το μαλακτικό μαλλιών δεν είναι μόνο για τα μαλλιά μας. Όμως υπάρχουν και κάποια είδη ρουχισμού που απαγορεύεται να μπουν στο πλυντήριο.

Στην πραγματικότητα μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στο σπίτι μας και να απλοποιήσει την καθημερινή ρουτίνα μας!

Το κοντίσιονερ μπορεί να γίνει υποκατάστατο της κρέμας ξυρίσματος! Θα κρατήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και απαλό.

Τα παιδιά τρέμουν την στιγμή που θα προσπαθήσουμε να ξεμπερδέψουμε τα μαλλιά τους. μαλλιά τους. Για να κάνετε το ξεμπέρδεμα παιχνιδάκι,αναμίξτε μια μικρή ποσότητα μαλακτικού σε ένα μπουκάλι σπρέι με νερό! Ψεκάστε και χτενίστε απαλά βούρτσισμα χωρίς δάκρυα!

Κουρτίνες, καναπέδες και καρέκλες είναι μερικά από τα δυσκολότερα υφάσματα,που μας δυσκολεύουν να τα κρατήσουμε φρέσκα..Αντί να ξοδεύετε χρήματα για τα προϊόντα καθαρισμού, ανάμειξτε ίση ποσότητα νερού και κοντίσιονερ σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.Φροντίστε να το δοκιμάσετε πρώτα σε ένα λιγότερο ορατό σημείο για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αφήσει σημάδια.

Ένα φραγμένο σιφόνι είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα!Την επόμενη φορά, προσπαθήστε να ψεκάσετε με conditioner την αποχέτευση και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Το μαλακτικό θα πρέπει να λιπάνει την βρωμιά και να βοηθήσει στην απομάκρυνση της.

Το κοντίσιονερ λειτουργεί σαν ενυδατική κρέμα για να μαλακώσετε τα πετσάκια πριν το μανικιούρ.

Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα στεγνά δερμάτινα παπούτσια,τις ζώνες και τις τσάντες σας και θα γίνουν σαν καινούργια,καθώς το κοντίσοονερ θα τα γυαλίσει και θα θρέψει το δέρμα.

Το ξηρό δέρμα μας ταλαιπωρεί, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες. Προσθέτοντας conditioner στο αφρόλουτρο σας,θα κρατήσετε το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο.

Για να ξεκολλήσετε ένα τραυμαπλάστ ή μια αυτοκόλλητη γάζα χωρίς πόνο, πριν το τραβήξετε, απλώστε κοντίσιονερ στα άκρα. Αυτό θα σπάσει την κόλλα και θα το αφαιρέσετε πολύ εύκολα!

To κοντίσιονερ μπορεί να εφαρμοστεί σε πινέλα μακιγιάζ για να κρατήσει τις τρίχες μαλακές και εύκαμπτες.

Το κοντίσιονερ μπορεί να αποτελέσει υποκατάστατο του γράσου και να κάνει τις πόρτες να πάψουν να τρίζουν.

Αντί να δαπανάτε χρήματα για μαλακτικό, δοκιμάστε να βρέξετε μια πετσέτα με κοντίσιονερ και να την προσθέσετε στο πλυντήριο σας!

Το κοντίσονερ έχει ακόμη μια καταπληκτική χρήση! Αντί να πετάξετε τα άδεια μπουκάλια, χρησιμοποιήστε τα σε όλο το σπίτι.Είναι ένας καλός τρόπος για να πλημμυρίσει το σπίτι φρέσκο ​​άρωμα και να εξοικονομήσετε χρήματα!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share