Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε το καμένο κερί στην κατάψυξη!

Δεν σας πάει το μυαλό!

30 Δεκεμβρίου 2019 15:55
Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε το καμένο κερί στην κατάψυξη!

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε το καμένο κερί στην κατάψυξη!

Το τραπέζι του σαλονιού σου είναι γεμάτο με κεριά διαφορετικού μεγέθους και αρώματος; Η λεβάντα που βρίσκεται στη θέση Νο1 μόλις τελείωσε και ετοιμάζεσαι να πετάξεις το γυάλινο βαζάκι. Βάλτε πελτέ ντομάτας στην κατάψυξη..Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Τα βαζάκια μόλις καθαριστούν μπορούν πολύ εύκολα να επαναχρησιμοποιηθούν. Μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου κεριά αλλά και να τα κρατήσεις ως ποτήρια ή διακοσμητικά.

 κερί στην κατάψυξη

Για να έχουν μία δεύτερη ζωή θα πρέπει πρώτα να γίνει το καθάρισμα. Δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται για αυτό κι αν έχεις ήδη επιχειρήσει να αφαιρέσεις τα υπολείμματα θα ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.

Θα βάλεις το καμένο κερί για δύο ώρες στην κατάψυξη, προσοχή όχι παραπάνω γιατί υπάρχει κίνδυνος να ραγίσει το γυαλί κι όπως ξέρεις όταν ραγίσει δεν ξανακολλάει #διπλής. Το κερί θα παγώσει και με ένα μαχαίρι θα μπορέσεις να το αφαιρέσεις με ευκολία.

3+1 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας: Πάμφθηνα στολίδια που θα ξεχωρίσουν!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς 3+1 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι, οι οποίες είναι πάμφθηνες και σίγουρα θα ξεχωρίσουν!

Νομίζετε ότι έχουμε αρκετές μέρες για τα Χριστούγεννα; Κάνετε λάθος! Σε λίγες ημέρες οι πρώτοι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί θα κάνουν την εμφάνισή τους. Με την ευκαιρία διαβάστε: 3+1 Χριστουγεννιάτικα στολίδια που πρέπει να έχεις φέτος στο δέντρο σου!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μοναδικά κομμάτια από τα Zara Home, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν. Σπιτάκια με φως, στολίδια δέντρου και κουκλάκια στις πιο προσιτές τιμές.

Πάμε να δούμε:

ΣΠΙΤΑΚΙ ΞΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΦΩΣ

στολίδια δέντρου 2019

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

12.99 € - 15.99 €

ΚΩΔ. 7220/763
Διακοσμητική Χριστουγεννιάτικη φιγούρα σε σχήμα σπιτάκι gnomo και με φως στο εσωτερικό. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με έναν διακόπτη τοποθετημένο στην βάση. Λειτουργεί με μια περιλαμβανόμενη LR44 μπαταρία.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΕΥΚΟΥ

ιδέες διακόσμησης σπιτιού

15.99 €

ΚΩΔ. 9415/065
Κερί πράσινο σε σχήμα πεύκου με εφέ χιόνιου και με κορμό.

ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΟΡΘΙΟΣ ΤΑΡΑΝΔΟΣ

διακόσμηση σπιτιού Χριστούγεννα

Zara home στολίδια

9.99 €

ΚΩΔ. 9435/060
Χριστουγεννιάτικο στολίδι σε μορφή όρθιου ταράνδου με κοντό παντελόνι.

ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙ

στολίδια Ζάρα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

4.99 €

ΚΩΔ. 9358/763
Ξύλινο σπιτάκι με φως. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με μια απλή περιστροφή στον άνω κρίκο. Λειτουργεί με μια περιλαμβανόμενη LR44 μπαταρία.

ZARA home: Τα Χριστούγεννα κοντεύουν και εμείς βρήκαμε την τέλεια γιρλάντα! Κοστίζει 10 ευρώ!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη τα πρώτα στολίδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους! Εμείς βρήκαμε την τέλεια γιρλάντα (από φωτάκια) από τα ZARA home που θα λατρέψετε!

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών -και όχι μόνο-, αφού γονείς και παιδιά γίνονται ένα στολίζοντας το σπίτι τους με φωτάκια και μπάλες! Με την ευκαιρία διαβάστε: 10 δώρα για τα Χριστούγεννα που δεν πρέπει να πάρεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την γιρλάντα που σίγουρα θα χρειαστείτε για το στόλισμα του σπιτιού. Πρόκειται για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα από φωτάκια. Μάκρος 5 μέτρα. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ
9.99 €

ΚΩΔ. 7184/763

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

To ξενοδοχείο που γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλο τον χρόνο!

Πώς ήταν τα Χριστούγεννα το 1956 στην Αθήνα;

Διαβάστε περισσότερα θέματα για το σπίτι στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share