Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Έριξε μαγειρική σόδα στο καλοριφέρ. Το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους!

Θα σας λύσει τα χέρια!

9 Δεκεμβρίου 2019 07:55
Έριξε μαγειρική σόδα στο καλοριφέρ. Το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους!

Η μαγειρική σόδα για ακόμη μια φορά θα σας λύσει τα χέρια. Ρίξτε πίσω από το καλοριφέρ και το αποτέλεσμα... θα σας αφήσει άφωνους.

Πόσες φορές έχετε καθαρίσει τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το καλοριφέρ σας ή και το ίδιο το καλοριφέρ; Αν η απάντηση είναι "δεν θυμάμαι" τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να του κάνετε ένα καλό καθάρισμα.

Ξεκινήστε παίρνοντας ένα μακρύ κοντάρι και τυλίξτε γύρω του πανάκια με απορρυπαντικό. Δέστε με αυτοκόλλητη ταινία και βυθίστε το κοντάρι στο πίσω μέρος του καλοριφέρ για να το καθαρίσετε. Προσέξτε να στρώσετε μια πετσέτα στο πάτωμα για να πέσει όλη η σκόνη στην πετσέτα και να μην λερώσετε το χαλί ή το πάτωμά σας.

καλοριφέρ

Πάρτε έναν κουβά και γεμίστε με ζεστό νερό. Προσθέστε σαπούνι και βουτήξτε μέσα ένα ξεσκονόπανο ή ένα βαμβακερό ύφασμα. Σκουπίστε όλες τις επιφάνειες του καλοριφέρ για να το καθαρίσετε καλά.

Μόλις τελειώσετε περάστε όλο το καλοριφέρ με στεγνό πανί. Πλύντε και τους τοίχους πίσω από το καλοριφέρ με σαπούνι και νερό. Πάρτε έναν χάρακα και τυλίξτε ένα πανάκι γύρω από αυτόν. Βυθίστε τον χάρακα σε κάθε χαραμάδα που έχει το καλοριφέρ στο πάνω μέρος του. Συνεχίστε σε κάθε χαραμάδα μέχρι να καθαριστούν όλες.

Αν όμως το πρόβλημά σας δεν είναι στο καλοριφέρ και είναι σε άλλα σημεία του σπιτιού, όπως το μπάνιο, σας έχουμε το τέλειο κόλπο καθαρισμού με μαγειρική σόδα.

Έβαλε μαγειρική σόδα στην ντουλάπα της...Όταν την άνοιξε δεν πίστευε στα μάτια της!

Βάλτε μαγειρική σόδα στην ντουλάπα σας και αυτό που θα συμβεί δεν θα το πιστεύετε. Πραγματικά είναι ένα κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια!

Για να απαλλαγείτε από την υγρασία στην ντουλάπα και την αποκρουστική μυρωδιά της κλεισούρας δοκιμάστε το κόλπο αυτό!

υγρασία ντουλάπα

Για να τα αποφύγετε και αυτά αλλά και οποιαδήποτε δυσάρεστη μυρωδιά τοποθετήστε στο κάτω μέρος της ντουλάπας μία ανοιχτή συσκευασία μαγειρικής σόδας. Θα απορροφήσει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και την υγρασία. Ανανεώστε κάθε 10 μέρες!

Παίρνει σόδα και μαλακτικό μαλλιών, τα αφήνει 5 λεπτά και... Δεν θα πιστεύετε τι έγινε μετά! (Video)

Σας φάνηκε περίεργο αυτό που διαβάσατε; Ξέρετε ότι αν πάρετε σόδα μαγειρική και μαλακτικό μαλλιών μπορείτε να φτιάξετε ένα τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σας;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα αναμίξετε και να περιμένετε 5 λεπτά! Το αποτέλεσμα είναι να φτιάξετε έναν τέλειο χιονάνθρωπο που θα στολίσει το σπίτι σας!

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και μαλακτικό μαλλιών για να δημιουργήσετε στη στιγμή διακοσμητικό χιόνι για πρωτότυπες χειροτεχνίες.

Δείτε το βίντεο με την διαδικασία:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share